Interieur ontwerp

Industrieel chique interieur in een modern appartement

modern-stadsappartement-industrieel-chic-interieur

Voor iedereen die van moderne cultuur houdt – deze indrukwekkende Industrieel chique interieur je zult het zeker leuk vinden in Moldavië! Het appartement is speciaal zo ingericht dat het lijkt op een kunstgalerie. Er is geen duidelijke grens tussen kunst en design, ze worden op een unieke manier gecombineerd in dit interieurontwerp.

Verlichting en inrichting – industrieel chique interieur

open-woonruimte-industriële-chic

De trends in interieurontwerp laten duidelijk zien dat het moderne appartement ruim en goed verlicht moet zijn. EEN Industrieel chique interieur heeft als doel het licht te maximaliseren en een elegante, huiselijke sfeer te creëren. De ontwerpers van Gas creëerden een open leefruimte. De witte meubels zorgen voor een verbinding tussen de verschillende hoeken en laten de gekleurde kunstwerken tot hun recht komen. Interessant verlaagd plafond met ingebouwde verlichting. Blauwe kussens geven de kamer een elegante uitstraling. Zwarte barkrukken in de keuken springen in het oog. De houten vloer verbindt alle kamers visueel met elkaar. In de slaapkamer is gekozen voor een donkerblauwe sprei in dezelfde kleur als een stoel.

Industrieel chic interieur combineert functionaliteit en esthetiek

Appartement interieur rond bed

Schapenkamer-pluche-dekbed-industrieel-chic

Industrieel chique interieur kan met succes een esthetische en functionele sfeer creëren. Glanzende oppervlakken worden gecombineerd met ruw ogende materialen. Het is een appartement midden in de stad dat er tegelijkertijd energiek en bijna sculpturaal uitziet. Veel interessante accenten in elke ruimte trekken de aandacht. De nadruk ligt absoluut op elegantie en stijl.

Van Jazo

modern-wit-lederen-meubels-stadsappartement

Witte muur met interessante kunstwerken als decoratie

wit-industrieel-chique interieur

Verlaagd plafond met interessante verlichting

verlaagd-plafond-interessante-verlichting

Zwarte barkrukken in tegenstelling tot de witte keuken

zwart-barkrukken-industrieel-chic

Houten vloer in de slaapkamer

Slaapkamer met houten vloer

Interessante marmeren tegels in de badkamer

Marmeren bruine tegel badkamer