Interieur ontwerp

Innovatieve brandwerende spaanplaat met een houten oppervlak van LindnerGroup

vuurvaste spaanplaat van lindner group futuristic

Het ontwerp voor vuurvaste spaanplaat beschrijven met een houten oppervlak. Het mooiste is dat deze brandwerende panelen geschikt zijn voor elk interieur, maar ook voor elke maat. Ze zijn speciaal ontworpen voor in-house fabricage, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een woning of openbaar gebouw.

Naast het aantrekkelijke uiterlijk zijn dit onder de vele eigenschappen: vuurvaste spaanplaat van vuurvast pleisterwerk van parijspanelen, wat ze des te aantrekkelijker maakt voor hun veiligheid en stevigheid. Dit verlaagde plafond, verpakt in extravagantie en elegantie, heeft unieke sluierhoeken die een grote flexibiliteit mogelijk maken en is geschikt voor grotere ruimtes.

Modern ontwerp voor vuurvaste spaanplaat van Lindner Group

brandwerende spaanplaat van lindner group systeemplafond

De houten sluierpanelen geven een chique en prachtige uitstraling die elke kamer kan opfrissen. De akoestische serie voor vuurvaste spaanplaat is bijzonder geschikt voor grote zalen en vergaderzalen omdat het de akoestiek in dergelijke ruime openbare zalen verbetert. Het geluidsabsorberende materiaal is geïntegreerd in de achterkant van de panelen.

Ontwerpen voor vuurvaste spaanplaat als wandbekleding

brandwerende spaanplaat van lindner group wandpanelen

Linder Group heeft een klassieke FIREwood A2-serie geproduceerd, die is gemaakt van vlak brandwerend materiaal en perfect is voor uw huis. Het ontwerp hiervoor vuurvaste spaanplaat is geperforeerd of gegroefd en past uitstekend in gangen en vloerdelen van openbare gebouwen. De vlakke akoestische producten FIREwood B1 en Makustik Feinmikro FM zijn brandvertragend, waardoor het vuur oplost. Deze technologie is de volgende generatie beschermende materialen die ervoor zorgen dat u zich veilig voelt in openbare gebouwen.

De houten panelen als decoratie voor openbare gebouwen

brandwerende spaanplaat van lindner group gevelbekleding

Dit prachtige verlaagde plafondontwerp is klassiek en mooi. Het is zeker iets dat zal worden onthouden en een zinvolle eerste indruk zal maken. Het houten oppervlak geeft een gevoel van warmte, comfort en gemak. Deze vuurvaste spaanplaat zijn het bewijs van het uitstekende werk van de Lindner Group.