Interieur ontwerp

Kamer met spiegelwand voor optische effecten met een edele uitstraling

spiegel muur woonkamer raster bank tapijt foto's vloerlamp

De tijd dat de spiegelwand meteen werd gezien als een teken van achterhaald design is voorbij. Ja, spiegelwanden vieren nu hun grote comeback in interieurontwerp. Je bent weer binnen! Natuurlijk kunnen ze heel verschillende indrukken oproepen, van de strakke en moderne visie tot de luxe en decadente look, we hebben er alles in. Veel huisbewoners zouden zeker dat retro-gevoel in één hebben Kamer met spiegelwand liever, maar de post van vandaag richt zich op woonruimtes die modern en elegant zijn. Lees verder, neem een ​​kijkje in onze fotogalerij en u leert hoe spiegeloppervlakken in uw huis licht reflecteren, een nieuw gevoel van ruimte creëren en een elegante stijl toevoegen aan uw interieur.

Kamer met spiegelwand in moderne stijl

spiegelwand badkamer wit eenvoudig modern console kasten

Dit is het moment om het concept van spiegelwanden opnieuw te definiëren. Kun je je bijvoorbeeld een mooiere badkamer voorstellen dan die op onderstaande foto? De minimalistische kamer met spiegelwand van Ian Moore Architects is het toonbeeld van schone, heldere stijl. De spiegels benadrukken de lichte, open sfeer van de ruimte.

Spiegelwand in de badkamer

kamer met spiegel wandtegels kleurrijk design badkamer

Spiegelwanden zijn ook een goede optie voor ruimtes met interessante details. Dit damestoilet heeft een wand van 126 tegels van elk 15 x 15 cm groot. Merk op hoe ze slim zijn gerangschikt op kleurgradatie. En wat hebben we nog meer in deze kamer met een spiegelwand? Natuurlijk geen eentonige muren ertussen waar je je alleen maar depressief van zou voelen. Om dit te voorkomen werden hier spiegels gebruikt. De kamer voelt nu meer open en de unieke tegels worden prachtig weerspiegeld.

Badkamer met spiegelwand en aangebouwde wandlampen

spiegelwand badkamer minimalistische wastafel lampen

Spiegelwanden van vloer tot plafond kunnen zeker een kamer in de scene plaatsen, maar zelfs als de spiegels slechts de helft van de muur bedekken, kan het even aanlokkelijk zijn. De volgende moderne kamer met een spiegelwand is een badkamer en toont op een overtuigende manier de grote reflectiviteit van de spiegel.

Spiegelwand in de woonkamer weerspiegelt de zee

kamer met spiegelwand modern interieur crème eettafel kroonluchter uitzicht

Terwijl we het hebben over de reflectiviteit van de spiegels, willen we nog een aspect in de gaten houden waarmee rekening moet worden gehouden in een ruimte met een spiegelwand. En als er direct buiten het raam een ​​adembenemend uitzicht is, dan zijn spiegels echt een voor de hand liggende keuze. Dit moderne appartement met zeezicht haalt het beste uit de eetkamer met een spiegelwand die het blauw van de oceaan in huis brengt.

Spiegelwand als wandmeubel gecombineerd met een lowboard

spiegel muur woonkamer bank woonkamer inrichting meubels modern

Spiegels kunnen veel glans toevoegen aan anders donkere en onopvallende gebieden en de resultaten zijn vaak zeer bevredigend. In deze kamer met spiegelwand komen bijvoorbeeld neutrale kleuren tot leven.

Slaapkamer met spiegelwand

spiegel muur interieur idee modern parket bed terras stoel

Wil je ook een stoere, gedurfde touch aan je slaapkamer geven? Probeer dan spiegels aan de muur achter het bed. Deze reflecterende achtergrond geeft je de mogelijkheid om je bed en nachtkastjes op een interessante manier te rangschikken. Maar zelfs met een kamer met een spiegelwand kun je de dingen nog steeds strak en modern houden.

Kamer met spiegelwand – Luxe spiegelruimtes

spiegel muur idee slaapkamer rood hoofdeinde bekleding vintage stijl

Schone, moderne kamers met spiegelwanden zijn onmiskenbaar aantrekkelijk, maar soms is een beetje luxe ook prima! Het is niet altijd de stijl van de spiegel die ertoe doet. Hoe u uw ruimte inricht, is belangrijk. In de Hollywood Regency Room in het boetiekhotel Maison 140 draait alles om luxe stijl. De spiegel is niet versierd of sierlijk, maar weerspiegelt elk decadent detail in de kamer.

Spiegelwand in een luxe eetkamer

kamer met spiegelwand eetkamer inrichting pauw eettafel

De eetkamer is perfect als kamer met een spiegelwand en deze prachtige ruimte hier op de foto is ongetwijfeld spectaculair. Merk op hoe de muur een geweldige weerspiegeling is van de bijzondere items, we bedoelen de hanglamp en de pauw! Misschien is dat de reden waarom een ​​spiegel er zo fantastisch uitziet, alleen dankzij de objecten die op het oppervlak schijnen.

Gangkamer met spiegelwand in gevouwen uitvoering

spiegelwand inkomhal hal design tegels witte muur bordeaux vouw

We komen nu in een bijzondere ruimte met een spiegelwand! Deze spiegels zijn niet je vertrouwde spiegelwanden. Dit gaat niet over de dramatische hoek en reflecties van een spiegelwand. Nee, dit is een hele entree die chique is gemaakt met spiegels.

Spiegelwand met een gestreepte look

kamer met spiegel wandstrepen eetkamerstoel bont hout

Heb je ook interesse in een ander oppervlak voor de spiegel in de kamer met een spiegelwand? We laten je een geweldig idee zien. Deze gestreepte accentmuur van Toronto Interior Design Group bestaat uit een spiegelwand gecombineerd met MDF panelen. Het resultaat is een glanzende muur met een nog meer aardse look.

kamer met spiegelwand badkamer vintage kroonluchter wastafel

kamer spiegel wandeffect woonkamer tapijt bank groen zwart

kamer met spiegelwand wit glazen tafel waterval interieur

spiegelwand nobel design leren fauteuil vintage woonkamer groene bar