Interieur ontwerp

Loft appartement maakt indruk met zijn moderne zwart-witte interieurdesign

loft appartement twee verdiepingen grote open haard decoratie-ideeën

deze moderne Loft appartement is gevestigd in Göteborg, Zweden. Het totale woonoppervlak strekt zich uit over 635 vierkante meter. Het appartement met twee verdiepingen is momenteel te koop.

Loft appartement in Zweden biedt comfort en luxe

modern design zwart en wit contrasteert indrukwekkende tapijten

De elegante vorm van elk detail van de Loft appartement ligt voor de hand. Moderne meubels en stijlvolle decoratieve elementen geven de sfeer veel charme en schoonheid. De woonkamer is ruim en smaakvol ingericht en nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen. De licht gestoffeerde en zachte bank garandeert comfort en welzijn. Het eenvoudige ontwerp en de subtiele decoratie benadrukken de esthetische uitstraling. De open haard zorgt voor een warme sfeer en de planten voegen een frisse, groene noot toe. De keuken en eetkamer bevinden zich ook op de eerste verdieping. Het open concept straalt een huiselijke sfeer uit. De ideeën voor inrichting zijn gebaseerd op orde en netheid. De perfecte combinatie tussen zwart en wit is indrukwekkend. Dit eigenaardige spel met de kleurtonen maakt gebruik van fascinerende accenten. Een tijdloze trend die erg populair is. Het eenvoudige contrast heeft een betekenisvol effect en voegt veel toe aan het indrukwekkende interieur van het appartement.

Modern prachtig loft appartement is te koop

loft woonkamer ruime witte bank zwarte vloer

Het hoge plafond creëert een ruimtelijk gevoel. De dakramen versterken dit gevoel nog meer. Ze laten natuurlijk daglicht binnen en zorgen voor een verbinding tussen binnen en buiten. Ruimte en licht zorgen voor een onvergelijkbare innerlijke rust. Deze Loft appartement belooft de nieuwe eigenaar vele aangename en rustige momenten. Elegant gebogen trappen leiden naar de tweede verdieping waar een enorm en comfortabel bed staat. Het interessante ontwerp maakt het zicht op de benedenverdieping en de woonkamer mogelijk. De grens tussen de kamers vervaagt aanzienlijk en geeft het appartement zoveel van zijn eigen charme en karakter. Elegantie en stijl zijn overal voelbaar. Tegelijkertijd voel je je hier comfortabel en gezellig. Een echt thuis!

appartement keuken eethoek open concept planter ideeën

bar zwart wit lak fruit planten kookhoek

loft appartement keuken huishoudelijke apparaten moderne meubelideeën

loft ideeën verzonken dakramen trappen ontwerp

moderne ontwerpideeën inrichting inrichting stijlvol wit

slaapkamer groot bed hout materiaal glazen plafond

kussen bloemen patroon hout materiaal vaas planten

loft vloer glas transparant uniek concept natuurlijkheid

moderne tegels wit zwart kleurenpalet ontwerpideeën

interessant elegant muurontwerp blauwe tinten inrichting

appartement ontwerpideeën scandinavische jas spiegel ingang

appartement dak glas raam aansluiting binnen buiten