Interieur ontwerp

Luxe loft interieur idee uit New York

blauwe-muurdecoratie-moderne-woonkamer-loft

Inc Architektur und Design heeft echt iets unieks gecreëerd – dit fantastische loft-interieuridee komt uit New York. Het project heet Laight Loft en is in 2006 succesvol opgeleverd. Het biedt een ruime woonkamer met Luxe loft interieur. Het waardevolle interieurontwerp kostte ongeveer 2.200.000 dollar en is speciaal ontworpen voor een klant uit Europa die alleen in de herfst op de loft woont.

Luxe loft interieur met veel kunstwerken

Gouden muur luxe loft interieur

Het appartement is een interactieve ruimte die gebruikt kan worden als werkplek of als privé toevluchtsoord. Twee gastenkamers en een grote woonkamer beloven vele gezellige avonden met vrienden. Dat Luxe loft interieur inspireert met de sterk afgebakende gebieden, die toch naadloos op elkaar aansluiten. Kunstwerk in elke kamer complimenteert de look. De gouden muur trekt ieders aandacht, net als het elegante blauwe schilderij in de woonkamer.

Luxe loft-interieur staat centraal in goud

Wanddecoratie slaapkamer tweepersoonsbed

De donkere houten vloer contrasteert met de witte muren. De elegante, glanzende oppervlakken in de keuken inspireren. Hout, marmer, metaal en leer worden op een onvergetelijke manier gemengd en geven de kamers een bijna eclectische uitstraling. Ongelooflijke kleuraccenten – blauw, geel, goud en brons fascineren hem Luxe loft interieur van Inc Architectuur.

Daarnaast biedt de loft uitzicht over de stad. Artistiek, innovatief en stijlvol kan het interieur van dit appartement in New York het beste omschrijven.

Luxe designmeubels woonkamer

Moderne comfortabele woonkamer met blauwe accenten

modern-comfortabel-loft-interieur-design

Loft interieurontwerp – kunstwerken aan de muren

Luxe interieur loft design

Moderne houten meubels in de kast

Kastontwerp met gekleurde accenten

Marmeren keuken aanrecht-loft interieur

Marmeren aanrecht loft interieur

Luxe badkamer in wit en bruin

Luxe badkamer hout design

Gouden muren in de badkamer

Golden Bathroom Walls Loft New York

Luxe New York Loft – Blauwdruk

modern loft interieur