Interieur ontwerp

Meubels in Caribische stijl toveren een strandgevoel in huis

Inrichting-Caribbean-Style-Ideas-Decoration-Exotic

de Inrichting in Caribische stijl brengt rust en veel schoonheid met zich mee. In het interieurontwerp herinnert het ons aan veel belangrijke elementen van het Caribisch gebied, voornamelijk de blauwe zee, weelderige vegetatie en tijdloze elegantie. Van onvergetelijke kleuren en textiel tot veel groen tot stukken hout met historie, je vindt het hier allemaal in grote hoeveelheden. Vandaag willen we je uitnodigen op een virtuele reis waar je zeker geen spijt van zult krijgen. We laten u enkele geweldige ideeën en afbeeldingen in Caribische stijl zien. Hieronder vind je zowel traditionele kamers als een modern design met een Caribische uitstraling. We hopen dat je ervan geniet!

Meubels in Caribische stijl – felle kleuren

Caraïbische stijl decor-woonkamer-oranje accenten

Veel populaire interieurstijlen benadrukken tegenwoordig de prevalentie van witte en neutrale tinten, terwijl de Caribische stijl vaak de voorkeur geeft aan levendige, heldere kleuren in huis.

Kies je voor je muurkleuren in Caribische stijl, denk dan aan lichte muren en levendige accenten. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt! Om een ​​gevoel van zee en lucht in huis te halen, aarzel niet om ook blauwtinten in uw interieur op te nemen, zoals hieronder weergegeven.

Meubels in Caribische stijl – voeg kleuraccenten toe

Interieur in Caribische stijl-barkrukken-rotan-hout-eiland-blauw

Je kunt het simpel en rustgevend houden, of je kunt hier en daar onverwachte kleuraccenten toevoegen. Je ziet er prachtig uit!

Of probeer een eigentijdse stijl te combineren met een tropische flair. Dat heb je in deze prachtige lobby van het W Retreat & Het eiland Spa Vieques bereikt. Let op het gebruik van tropische kleuren en verkwikkende felle nuances als accenten door de hele kamer.

textiel

Meubilair in Caribische stijl – textiel voegt een exotisch tintje toe

Ideeën voor gordijnen in Caribische stijl, knalt van kleur

Als het gaat om textiel in Caribische stijl thuis, denk dan aan fris. Wit is een populaire kleur, hetzij als basistint voor fel geborduurde ontwerpen of als contrast met ander textiel in rijke tinten. De foto toont een vakantiehuis van Golden Rock Inn op het eiland Nevis. De combinatie van rijke tropische kleuren en wit linnen is opvallend en uitnodigend.

Een andere populaire keuze voor fris beddengoed is een klamboe die over het bed hangt. Transparante stoffen laten veel natuurlijk licht binnen en creëren tegelijkertijd een luchtige sfeer in de kamer.

Een fijne luifelstof is een geweldige manier om een ​​Caribische sfeer in de sfeer te creëren. De gedrapeerde stof ziet er niet alleen mooi uit op deze manier, het heeft ook een praktisch nut – om kruipende dieren weg te houden van je slaapgedeelte!

Meubels in Caribische stijl – meubels van hout en rotan als blikvanger in de woonkamer

Inrichting-Caribische stijl-woonkamer-decoratie-ideeën

Je kunt ook een paar houtaccenten toevoegen aan je Caribische sfeer in huis, dit zorgt voor een gevoel van diepte en contrasten, zeker als je houten meubelen een verhaal vertellen.

Rotan, bamboe en geweven stoffen kunnen textuur toevoegen aan uw kamerontwerp. Ze zijn een uitstekende keuze voor de Caribische sfeer. Veel kamers die in deze stijl zijn ingericht, creëren een gevoel van rijkdom, juist door het contrast van de witte muren en de houten lambrisering.

Antieke meubels of meubels die er verweerd en versleten uitzien, zijn de perfecte keuze voor de kamer in Caribische stijl. De prachtige meubels en de houten tinten creëren een gevoel van tijdloze elegantie.

Decor in Caribische stijl – bloemen en planten

Opzetten van gordijnen in Caribische stijl textiel vleugelstoelen

Bij het creëren van een Caribische sfeer hoeft de kracht van tropische vegetatie niet te worden onderschat. Zelfs als uw huis niet wordt omringd door weelderige groene planten, is het vaak mogelijk om het hele jaar door tropisch groen in het water te snijden. Veel tropische bladeren kunnen wekenlang in het water blijven, dus deze keuze blijkt kosteneffectiever te zijn, maar het is stijlvol en dramatisch!

Het weelderige groen geeft je interieur een frisse uitstraling. Het brengt een vleugje natuur in huis en stelt je in staat direct verbinding te maken met de natuurlijke schoonheid van de tropische omgeving.

Moderne woonkamer met keuken in blauw

Opstelling-Caribische-stijl-woonkamer-opstelling-blauw-wit-keuken

Ontwerp de woonkamer in maritieme stijl

Inrichting Caribische stijl woonkamer decoratie idee

Opzetten-carbik-stijl-badkamer-exotische-blauwe-tegels

Inrichting-Caribische stijl-Badkamer-ideeën-Mozaïektegels

Opzetten van caribbean stijl luifel groene patio

Opzetten-Caribische-stijl-terras-design-zonwering