Interieur ontwerp

Modern appartement maakt indruk met glamoureuze inrichtingsideeën

Foto's woonkamer gestoffeerde meubels ontwerpideeën

Een modern appartement in India biedt hoogwaardige inrichting ideeën voor een glamoureuze levensstijl. De interieurontwerpers van ZZ hebben bewust een stijlvol en tegelijkertijd eenvoudig ontwerp ontworpen.

Modern appartement met een luxe interieur

Platte India marmeren wandbekleding ontwerpidee

Het idee achter de inrichting was eenvoudig, maar zeer effectief: de architecten gebruikten de grijze kleur van het marmer als achtergrond en zetten dankzij inbouwspots subtiele accenten in hemelsblauw. De uitdaging was één modern appartement zonder het gebruik van hout in te stellen. In plaats daarvan kozen ze voor een harmonieuze kleurstelling en combinatie van materialen. Linnen, zijde en andere natuurlijke stoffen maken het interieur gezellig. In het woongedeelte maakt een smaakvolle wanddecoratie indruk – twee grote foto’s geven de kamer een eclectische uitstraling. De blauwe LED-plafondlampen verspreiden ‘s avonds zacht licht, terwijl overdag de royaal beglaasde zuidkant het appartement naar de stad opent.

Modern appartement maakt indruk met urban chic

chique klein appartement slaapkamer marmeren bed decor

de modern appartement in Mumbai maakt indruk met zijn originele design en chique meubilair. In elke kamer wacht de bezoekers een nieuwe verrassing. De keuken is ingericht met meubels van Poggenpohl, het eetgedeelte is voorzien van een hoogwaardige kroonluchter. In de slaapkamer, meubels van het Italiaanse merk B&B voor een prachtige look. Het absolute hoogtepunt is het marmeren tweepersoonsbed, dat wordt verlicht door geïntegreerde LED-lampen in verschillende kleuren. De kamer van de tienerdochter ziet er fris en stijlvol uit. Ook hier is het bedframe indrukwekkend – bekleed met wit fluweel. De jeugdkamer van de zoon van het jonge gezin is voorzien van een hoogslaper. De architecten hebben een wereldkaart op de deur van de inloopkast geprint – zodat de jongen zijn favoriete reisbestemmingen kan markeren.

Het verbindende element tussen de verschillende ruimtes is zonder meer het marmer. Het materiaal is overal aanwezig – soms als vloerbedekking, soms als wandbekleding of zelfs als bedframe. Het edele materiaal zorgt ervoor dat het interieur er uniform, helder en glamoureus uitziet – zoals je zou verwachten van een modern appartement in India.

De tienerkamer van de dochter

Fauteuil woonkamer chocolade kleur tienermeisjeskamer

Jeugdkamer met hoogslaper

Ideeën voor hoogslapers voor kaartenkast

Thuiskantoor met LED-plafondlampen

Bureau met indirecte verlichting voor thuiskantoor

Eclectisch decor in de woonkamer

Muurschilderingen indirecte led-verlichting woonkamer

Woonkamer met mooi uitzicht

Woonkamer wandlampen gestoffeerde meubels ontwerp ideeën venster

De eetkamer met marmeren vloer

Eetkamer modern appartement plafondlampen LED

Kleine keuken met marmeren achterwand

Marmeren minimalistisch keukeneiland ontwerpidee

Luxe modern appartement in India

Appartement marmeren hal ontwerp houten vloerbedekking

Badkamer met marmer

Badkamer design LED verlichting badkamermeubel design

Het imposante project Begovaya – een modern appartement in zwart-wit

Neutrale kleuren kenmerken een modern appartement in Moskou

Modern appartement met skybox-design zorgt voor een fantastisch panoramisch uitzicht

Modern appartement in New York met chique meubels en decoraties