Interieur ontwerp

Modern appartement van MAP / MX in het hart van Mexico-stad

Modern appartement van MAP MX Mexico City © Rafael Gamo

Een van de nieuwste ontwerpen van het architectenbureau KAART / MX is een prachtige modern appartement in het hart van Mexico-Stad. Gelegen op de top van een 10 verdiepingen tellend gebouw, biedt dit appartement zijn bewoners een mooie en moderne leefruimte. Het ontwerp wordt gevormd door de wens van de architecten om de structuur van het bestaande gebouw te onthullen. De toevoeging van een terras nodigt bewoners uit om te genieten van het prachtige landschap.

Modern appartement van MAP / MX

woonkamer vloer tot plafond raam © Rafael Gamo

de modern appartement bestaat uit twee verdiepingen, waarvan één wordt gebruikt voor dagelijkse activiteiten en de tweede – voor privéslaapkamers. De woonkamer is een perfect voorbeeld van moderniteit. Het is gemaakt door het ontwerpteam van Isaac Michan, Salomón Ison en Eduardo Lorenzana die eigentijdse en praktische benaderingen en materialen (travertijn en hout) gebruikten voor de woonkamer en keuken.

Modern appartement met open leefruimte

Modern appartement MAP MX woonkamer houten vloer © Rafael Gamo

De moderne uitstraling van de woonkamer wordt benadrukt door effectieve indirecte verlichting, wat een bijzonder tintje geeft aan dit prachtige ontwerp. De architecten hebben de woonkamer een dubbele hoogte gegeven, waardoor er een visuele relatie is ontstaan ​​tussen de publieke en private ruimtes.

Leeshoek en eethoek

Modern appartement MAP MX leeshoek eethoek zwarte hanglampen © Rafael Gamo

De leeshoek maakt de artistieke compositie van de woonkamer compleet. In het eetgedeelte werden moderne zwarte hanglampen gebruikt als contrasterende accenten. Deze stijlvolle lampen zijn ontworpen door Tom Dixon. Een bijzondere eye catcher in deze modern appartement zijn de zwevende houten trappen die de twee verdiepingen met elkaar verbinden. Omdat het tweede niveau is ontworpen om open te staan ​​​​naar de woonkamer, zijn er ook leuningen van hetzelfde warme houtmateriaal toegevoegd.

terras

Modern appartement MAP MX terras tuin © Rafael Gamo

de modern appartement heeft een terras dat is ontwikkeld om de bewoners een nauwe band met de natuur te bieden. Een heerlijke tuin maakt de luxe uitstraling van dit prachtige moderne appartement compleet.

zwevende trappen

Modern appartement MAP MX zwevende trap hout © Rafael Gamo [

indirecte verlichting

Modern appartement MAP MX indirecte verlichting © Rafael Gamo

Reling op de tweede verdieping

Modern appartement MAP MX leuning hout tweede verdieping © Rafael Gamo [

Gangontwerp en verlichting

Modern appartement MAP MX hal design indirecte verlichting © Rafael Gamo

Architectonisch plan van de begane grond

Modern appartement MAP MX begane grond plattegrond © Rafael Gamo

Modern appartement MAP MX plan © Rafael Gamo