Interieur ontwerp

Modern loft appartement – exclusieve mix van luxe en elegantie

modern loft appartement bader huis woonkamer in wit

de modern loft appartement het huis Bader zal indruk op u maken met veel ruimte en luxe, die in elk element van de voordeur tot de verste hoek zit. Eigenlijk is het beste vrijgezellenappartement. Als hij het benodigde bedrag kan vinden om te huren of te kopen, zou elke vrijgezel dit appartement gebruiken voor toekomstige veroveringen.

Het moderne loft appartement – basisinformatie

modern loft appartement bader huis woonkamer panoramisch uitzicht

de modern loft appartement Bader Haus is gelegen in een van de meest weelderige en dure woonwijken in Hollywood Hills. Dit appartement heeft veel extra’s en een comfortabele inrichting, gecombineerd met een prachtige inrichting, waardoor de investering in dit appartement zeker de moeite waard is. Het Bader Haus, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen en gemaakt in opdracht van een bekende ex-bachelor onder de studenten in L.A. Het project is uitgevoerd en gerealiseerd door de professionals die werken voor de Russel Group en Palumbo Design.

Het moderne loft appartement – excentriciteit en maximaal comfort

loft appartement bader huis woonkamer blauw wit

de modern loft appartement heeft een enorm vloeroppervlak gevuld met veel excentriciteit en maximaal comfort voor een bohemien manier van leven. Het geweldige uitzicht over de stad is vanuit elke hoek van het appartement te zien dankzij het fantastische architecturale plan met grote glazen wanden en enorme ramen, zelfs in de badkamer. Wanneer u de exclusieve ruimtelijkheid toevoegt, wat precies het doel is van Russel Group en Palumbo Design, kunt u een droomhuis krijgen dat door niets anders ter wereld kan worden vervangen.

Modern ontwerp van de woonkamer in het Bader-huis

modern loft appartement bader huis witte banken popcorn

De hoge plafonds, glanzende vloeren en elegante meubels zijn slechts enkele van de extra’s voor de modern loft appartement Interieur ontwerp. De schittering en luxe zijn de belangrijkste ideeën die in elke kamer worden beïnvloed door de comfortabele stoelen en avant-garde meubels. Als we het hebben over de stijl van decoratie in Bader Haus, konden we de bizarre prestaties niet over het hoofd zien. De popcorn en het zwart-witte design van een vrouwenfiguur worden op een unieke en sfeervolle manier gecombineerd met de weelderige sfeer. Het valt niet te ontkennen dat deze vreemde foto’s eigenlijk best goed passen bij de stijlvolle omgeving.

Interessante wanddecoratie

modern appartement bader house wanddecoratie

de modern loft appartement heeft een overwegend neutraal kleurenpalet. De witte, zwarte en grijze tinten zijn gebruikt voor de oppervlakken in het appartement en zijn in perfecte harmonie met de luxe omgeving. De lichte elementen vormen echter het accent in het interieurontwerp van het appartement, die eigenlijk heel indrukwekkend en opvallend zijn en dienovereenkomstig hun doel dienen. De LED-systemen zijn de andere contrasterende elementen van het Bader-huis – het elektrisch blauwe licht is een symbool van de hogere klasse, waar de vrijgezel eigenlijk thuishoort.

Het moderne loft-appartement en zijn kamers

modern appartement bader huis slaapkamer schilderijen kleurrijk

de modern loft appartement heeft een slaapkamer die romantiek en een aantrekkelijke uitnodiging voor elke dame uitstraalt. Het gouden kussen is een symbool van de rijkdom en weelde van het huis. Zo’n symbool bestaat in elke kamer. Naast de schilderijen zijn er nog andere vreemde meubels, zoals de roze bank in de woonkamer.

De roze bank in de woonkamer

modern loft appartement bader huis roze bank woonkamer

De ultramoderne keuken in het loft-appartement springt in het oog met zijn originele uitrusting en innovatief design. Of het nu gaat om een ​​snelle lunch of een lang romantisch diner, de keuken is perfect uitgerust. De badkamer is net zo groot en ruim als de slaapkamer. de modern loft appartement is een plek waar je rustige momenten van ontspanning kunt hebben, maar ook feesten kunt geven en een heel goede tijd kunt hebben.

Hoek met een zachte bank en een panoramisch uitzicht

modern loft appartement bader huis bank hoek uitzicht

Slaapkamer in het Baderhuis met prachtig uitzicht

loft appartement bader huis slaapkamer met uitzicht

   Moderne badkamer in bruin en wit

modern appartement bader huis luxe badkamer

Kookeiland met interessante decoratie

loft appartement bader huis keuken ontwerp eenvoudig

Eenvoudig keukenontwerp in bruin en wit

modern appartement bader house keuken in bruin wit

Adembenemend uitzicht in de slaapkamer van het Baderhuis

modern appartement bader house glazen wand tv

Het moderne loft appartement met vloerlampen in blauw en paars

loft flat bader house verlichting blauw

Glazen wand in de slaapkamer

modern appartement bader huis uitzicht slaapkamer