Interieur ontwerp

Modern restaurantinterieur met een chique sfeer

restaurant-interieur-verlichting-blauw Foto’s door James Silverman

The Peacock Dinner Club – elegant restaurantinterieur en creatief architectonisch plan

De Peacock Dinner Club moet zeker bezocht worden – of u nu op weg bent naar Zweden als bezoeker of in de mondaine stad Göteborg woont. De club, met zijn fijne Restaurant interieurontwerp, brengt luxe en elegantie samen en is tegelijkertijd een trendy hotspot, waar je een gezellige avond kunt doorbrengen met collega’s, vrienden of familie en ook nog eens echt plezier kunt maken. De fascinerende sfeer zal ervoor zorgen dat u zeker nog een keer wilt bezoeken. De Peacock Dinner Club is de nieuwe Zweedse hotspot en is bijna 24 uur open. Overdag is het design restaurant een gezellige plek waar de fijne keuken honderden bezoekers per dag trekt. ‘S Avonds verandert de plaats echter in een hippe nachtclub, waar het plezier nooit stopt. De trendy sfeer en de chique Restaurant interieurontwerp zijn ontworpen door OlssonLyckefors Architects.

The Peacock Dinner Club – het interieurontwerp van het restaurant

restaurant interieur barkruk Foto’s door James Silverman

Dat stuur Restaurant interieurontwerp achter de verbazingwekkende Peacock Dinner Club maakt indruk met zijn luxe inrichting en buitengewoon mooi en elegant meubilair. Aan de andere kant is het interieurplan een echt wonder. De strakke lijnen, het chique uitzicht en de hoge plafonds dragen bij aan het unieke hiervan Restaurant interieurontwerp. De sfeer van de club is tegelijkertijd avant-garde en koninklijk en vertegenwoordigt een van de meest eigentijdse architecturale concepten voor hotspots van de 21e eeuw.

Interieurontwerp – interactieve verlichting in geel en groen

restaurant interieur ontwerp plafondontwerp Foto’s door James Silverman

De banken en banken zijn halfrond bekleed met klassiek echt zwart leer. Eigenlijk is dat het enige simpele element daarvan Restaurant interieurontwerp. De rest van het elegante interieur staat voor glitter en glamour. De ongelooflijk moderne en efficiënte LED-systemen benadrukken elk prachtig element in de omgeving. De gloeiende muren voegen een beetje mysterie toe aan de clubsfeer en samen met de barverlichting straalt de hele locatie ‘s avonds als een betoverende geluksster.

Restaurantdesign – pauwenveer als lichte decoratie

restaurant interieur pauwenveer Foto’s door James Silverman

De eetruimtes in het restaurant zijn ontworpen met comfort en gezelligheid in het achterhoofd. Het symmetrische ontwerp daarvan Restaurant interieurontwerp verwijst naar uiterst moderne banken en fauteuils, gerangschikt rond eenvoudige tafels, waar de enige decoratie bestaat uit prachtige kristallen glazen en zelfgemaakte lekkernijen.

Kleuren en elementen uit het restaurantinterieur van de Peacock Dinner Club

restaurant-interieur-design-bar-goud-kleur-glitter Foto’s door James Silverman

De Peacock Dinner Club is de onmiskenbare hit onder nachtclubs in Zweden. Een indrukwekkend feit daarover Restaurant interieurontwerp is het vermogen om te veranderen en aan te passen aan de stemming van de bezoeker. Als er nog daglicht te zien is en het gebouw van buiten wordt verlicht, zijn de lichten in het restaurant geel en groen. De gouden salon in de Peacock Dinner Club is het hoogtepunt van het geheel Restaurant interieurontwerp, geprojecteerd door Olsson-Lyckefors Architects.

Moderne wanddecoratie

restaurant interieurontwerp-moderne-muurdecoratie Foto’s door James Silverman

De blauwe magie van de dinerclub komt ‘s avonds naar voren wanneer de Göteborg Society geniet van het nachtleven in het chique eetcafé. De elegantie daarvan Restaurant interieurontwerp past perfect bij elk klein detail van de buitengewone sfeer. De Peacock Dinner Club is een modieuze hotspot waar de indrukwekkende sfeer nog energieker is dan de luide nachtmuziek.