Interieur ontwerp

Modern tweekamerappartement met inrichting in natuurlijke kleuren

Ideas bankstel inbouwkeuken

Dit fascinerende modern tweekamer appartement presenteert een luxe woonconcept in natuurlijke kleuren. De aardetinten zorgen ervoor dat de kamers er knus en glamoureus tegelijk uitzien. Het vrijgezellenappartement is het nieuwste project van de getalenteerde ontwerpers van Yo Dezeen.

Modern tweekamerappartement met een puur luxe interieur

ontwerpideeën inbouwapparatuur eethoek

de modern tweekamer appartement is gelegen in het midden van de stad Kiev, Oekraïne. De eigenaar koos het appartement vanwege de gunstige ligging. De woonruimte was meer dan genoeg voor een alleenstaande, maar het interieur zag er op de een of andere manier ouderwets en saai uit. Daarom kreeg ontwerpstudio Yo Dezeen de opdracht om het appartement een nieuwe, sfeervolle uitstraling te geven. Tegelijkertijd koos de eigenaar voor een gezellig en praktisch interieur. De interieurontwerpers besloten tot een volledige renovatie – de muren werden opnieuw gestuukt en wit geschilderd, er werd een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting geïnstalleerd, de vloer werd gelegd met fijn parket. Het ruime woongedeelte was opgedeeld in twee zones: een modern ingerichte keuken met houten fronten en een nabij gelegen eethoek en een gezellige zithoek met een wandplank. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardig hout. Het natuurlijke materiaal laat de ruimte er ontspannen en luchtig uitzien – samen met de witte hoogglans binnendeuren creëert het spannende contrasten in een minimalistische stijl.

De slaapkamer is spaarzaam maar zeer stijlvol ingericht – het parket zorgt voor een naadloze overgang tussen het slaap- en woongedeelte. Het grote tweepersoonsbed met een gestoffeerd hoofdeinde en een knus dekbed van imitatiebont belooft ontspanning na een lange werkdag. Een hoogpolig vloerkleed zorgt voor comfort bij het opstaan ​​en draagt ​​bij aan het inrichtingsconcept. Zandkleur en lichtbeige nuance vormen een elegant kleurenduo en werken rustgevend.

Natuurlijke nuances domineren ook in de badkamer – de mooie grote natuursteentegels vormen de perfecte achtergrond voor de witte minimalistische badkamermeubels.

Modern tweekamerappartement met kitchenette in het woongedeelte

Houten fronten inbouwapparatuur, RVS spatscherm

Plafond keuken houten kasten tafel marmeren blad

Eethoek met tafel met marmeren blad

moderne houten fronten inbouwverlichting

Leuke kitchenette met houten fronten

Ingebouwde meubels zijn verborgen achter de kast

Eenvoudig maar elegant – een vrijgezellenappartement

Houten wandsysteem TV-wandreksysteem

Gezellige zithoek in het woongedeelte

Kiev vloeren houten kast witte muren

Parket met een mooie nerf

Slaapkamer originele verlichtingsideeën kledingkast

Shaggy Tapijt Bed Nepbont Verzonken Plafondverlichting

Garderobe wit, schuifdeuren, hoogglans fronten

Garderobeideeën schuifdeuren wit hoogglans

moderne inrichting tweekamerappartementideeën gestoffeerd bed

Tegel natuursteen douchecabine glazen wand

Badkamers ontwerpen natuurlijke materialen

Spiegel met lichtkap compact