Interieur ontwerp

Moderne kraanontwerpen van Cisal

innovatieve kraanontwerpen van cisal pink interior

Het Italiaanse bedrijf Cisal heeft een revolutie in ideeën voor moderne kraanontwerpen veroorzaakt. Met veel onderzoek, innovatie en productoptimalisatie heeft dit bedrijf de normale kraanmodellen een moderne en unieke uitstraling gegeven. De nieuwste productietechnologieën zijn gebruikt om deze onconventionele ontwerpen te produceren. Uit onderzoek blijkt dat Cisal meegaat met de laatste trends in de markt. Daarom kan het Italiaanse bedrijf altijd anticiperen op nieuwe trends en zijn concurrent altijd een stap voor. Het merk wordt nu door klanten en concurrenten erkend als de perfecte combinatie van functie en vorm.

Moderne kraanontwerpen worden verder ontwikkeld door creativiteit

innovatieve kraanontwerpen van cisal badkuip zwart

Zoals heel vaak gebeurt bij succesvolle bedrijven, worden de producten en modellen ontwikkeld in samenwerking met verschillende ontwerpers. Deze moderne kraanontwerpen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke variaties om aan de voorkeuren van de klant te voldoen. De producten uit de modernste collectie van Cisal zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal past heel goed bij het elegante design van de Cisal kranen. Ze zijn met pure lijnen en zeer minimalistisch en daarom perfect voor een modern interieur. Met hun variabele vormen zijn dit: moderne kraanontwerpen zeker niet alleen mooi maar ook super efficiënt.

Uitstekende moderne kraanontwerpen voor traditionele interieurs

moderne kraanontwerpen van cisal roestvrij

Voor appartementen met een meer traditionele inrichting is er een speciale kranencollectie van Cisal. Si liet zich inspireren door voorbeelden uit eerdere perioden. Deze moderne kraanontwerpen zijn net zo functioneel, maar zien er traditioneler uit. De materialen in deze collectie zijn meer gedempt en er zijn zelfs enkele modellen gemaakt van koper. Er zijn zelfs enkele basisontwerpen die erg elegant en stijlvol zijn, maar binnen het normale prijsbereik vallen.

Moderne kraan voor de keuken

Moderne kraanontwerpen gemaakt van cisal-staal

minimalistisch haandesign van roestvrij staal

innovatieve kraanontwerpen van cisal kitchen

Innovatie in kraanontwerp

innovatieve kraanontwerpen van cisal innovation

Kraan in de badkamer in groen

innovatieve kraanontwerpen van cisal groen model

Douche met innovatief design van Cisal

innovatieve kraanontwerpen van cisal shower

Groene wastafel voor de moderne badkamer

innovatieve kraanontwerpen van cisal basin green

Basismodel in het zwart voor de badkamer

innovatieve kraanontwerpen van cisal-spoelbakken