Interieur ontwerp

Moderne loft in Scandinavische stijl

Moderne loft in Scandinavische stijl

Loft-modern-Scandinavisch-interieur design

Deze modern zolder appartement  in Zweden is een goed voorbeeld van hoe trendy meubels in Scandinavische stijl eruit zien. Veel licht, interessante meubels, kachels en de verplichte strepen – een design dat luxueus, praktisch en comfortabel is.

Modern zolderappartement met een vrijstaande open haard in de woonkamer

moderne zolder boekenkast muur

de modern zolder appartement strekt zich uit over een vloeroppervlak van 152 vierkante meter en heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer. Grote dakramen laten voldoende licht binnen in de ruime woonkamer en een groot terras biedt uitzicht op de omgeving. Het pand is gebouwd in 1882 – het interieur is volledig gemoderniseerd en gerenoveerd. Het woongedeelte is logisch ingedeeld in keuken en woonkamer. De glanzend zwarte oppervlakken van de keuken contrasteren met de witte muren en lichte houten vloeren. Een vrijstaande moderne open haard staat centraal in het trappenhuis dat naar de slaapkamers leidt. De woon/eetkamer bestaat uit een grote houten tafel, een vloerkleed in blauwe en witte strepen en een grote boekenkast.

Modern zolderappartement met geweldig uitzicht

Scandinavische meubels houten eettafel

Elegante kleine witte fauteuils staan ​​in het andere deel van de woonkamer en profiteren van het zonlicht dat door de dakramen valt. Blauwgrijze kleurstelling is overal aanwezig en zorgt voor een verbinding tussen de verschillende delen van de ruimte. Interessante sculpturen en kandelaars zijn de enige decoratie die dit ontwerp nodig heeft. De voorliefde van de eigenaar voor elegante kunstwerken is overal in de modern zolder appartement voelen. De Scandinavische stijl wordt gekenmerkt door eenvoudige en gezellige meubels die vakkundig zijn gecombineerd – en dit appartement maakt optimaal gebruik van de gunstige locatie. In de kinderkamer zorgt het blauwe dekbed voor overeenkomsten in design met de rest van het appartement.

Modern zolderappartement met een elegant interieur

Slaapkamer-schuin plafond-moderne-meubels

de modern zolder appartement is een uitstekend voorbeeld van functioneel Scandinavisch meubilair. Aan het plafond zijn armaturen gemonteerd zodat het interieur maximaal verlicht wordt. Elegante hanglampen hangen boven de eettafel en in de kinderkamer. Functionaliteit en esthetiek werden vakkundig gecombineerd in het interieurontwerp.

Scandinavisch zolderappartement

Scandinavische meubel kinderkamer

Scandinavische meubelverlichting

Scandinavische meubelverlichting

Rond blauw tapijt

ronde-blauw-tapijt-woonkamer

Kleine zwarte inbouwkeuken

kleine zwarte ingerichte keuken

Kleine witte fauteuil

kleine witte fauteuil zolder appartement

Moderne vrijstaande open haard

moderne-vrijstaande-open haard

Moderne witte badkamer

moderne witte badkamer

Dak flatgebouw schets

Dak flatgebouw schets