Interieur ontwerp

Modulaire fauteuil met verstelbare rugleuning voor meer zitcomfort

verstelbare rugleuning zitcomfort bedrukte bekleding

Wat heerlijk zacht Fauteuil met verstelbare rugleuning en met grote opgevulde kussens – kunt u om meer vragen? Oh ja, hij is modulair dus je kan hem in verschillende standen zetten, meerdere vormen samen een zachte, comfortabele bank en de zithoek staat ook nog eens fantastisch in een hoek!

Fauteuil met verstelbare rugleuning – trendy stofpatronen

Sofa ontwerp driezits twee kleuren modulaire constructie

Dit mode-item – het modulaire exemplaar Fauteuil met verstelbare rugleuning D’Autore by Futura is een product van het toekomstgerichte Italiaanse bedrijf met dezelfde naam, waarover we al bericht hebben. Het stoffenpatroon is ook erg trendy, vol spirituele lijnen, maar ziet er erg zacht en gezellig uit. De modulaire fauteuils van Futura kunnen naar wens worden herschikt…. Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je deze kunt gebruiken. Als je de rugleuning helemaal naar achteren haalt, krijg je een kruk, een geweldige poef.

Fauteuil met verstelbare rugleuning voor een modern woonconcept

Meubels lage design fauteuil modulair bankontwerp

Zet meerdere fauteuils bij elkaar en je hebt een ligbed of een daybed. Bouw hem in een hoek of in het midden van de kamer – nu heb je weer je comfortabele bank. Het is dus gemakkelijk om alles opnieuw in te delen en nieuwe configuraties te creëren – het hangt gewoon van u af, van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Deze veelzijdige Fauteuil met verstelbare rugleuning zou overal geweldig zijn – het staat net zo goed in je slaapkamer als op een zonnige plek in de woonkamer. Maar waar u dit modieuze meubelstuk ook neerzet, u krijgt een geweldige uitstraling in uw sfeer. We wensen je veel plezier!

Het stoffenpatroon is mystiek en trendy!

Ideeën modulair praktisch meubilair Ideeën kleurrijk

Ook de andere meubels uit de collectie bieden zitcomfort

Meubelcollectie bank rood verstelbare rugleuningen

Ergonomisch design, modern concept – meubelen van het merk Futura

Bankstel roze groene kleur moderne gestoffeerde meubels

Stijlvolle meubels voor de woonkamer – bankstellen van Futura

In kleur verstelbare rugleuning roestvrijstalen constructie

Sterke kleuren bepalen de look

Sofa design idee oranje verstelbare rugleuningen