Interieur ontwerp

Richt in met pastelgroen en creëer een ontspannen woonsfeer

Pastelgroene muurkleur ingebouwde plank kamerdeur woonkamer

Pastelkleuren zijn de laatste jaren een absolute trend, in alle mogelijke toepassingsgebieden. De delicate en lichte tinten hebben niet alleen de wereld van mode en interieurdesign veroverd. Haar en nagels in pastel zijn ook heel vaak te zien. En geen wonder dat deze eenhoornkleuren zo populair zijn, omdat ze er bijzonder zachtaardig en vriendelijk uitzien. Pastelgroen bijvoorbeeld geeft de indruk van luchtige frisheid en klinkt ook als lente. In combinatie met warme beige- en grijstinten ontstaat er een harmonieus totaalbeeld. Het interieurontwerp in dit 3-kamer appartement is een goed voorbeeld van hoe rustgevend en fris deze kleurencombinatie tegelijkertijd is.

Pastelgroen in combinatie met grijs- en crèmetinten

Pastelgroene muurkleur kamerdeur wandplanken grijze bank

Het interieur van dit appartement van 88 m² is ontworpen voor een jong gezin. Het moet niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook gezellig en comfortabel. Een bijzonder hoogtepunt in de woonkamer is de groen geschilderde wand met ingebouwde plank. De kamerdeur is in dezelfde kleur groen gehouden en gaat over in de muur.

Woonkamer beige grijs pastel groene verlichting

Het lichte parket in een rechte lijn contrasteert goed met de gordijnen, de bank en het tapijt in donkergrijze tinten. Aan de muur achter de tv hebben de prachtige tegels van Ceramica Bardelli een modern geometrisch patroon.

Woonkamer grijze hoekbank indirecte plafondverlichting

Keukenblok houten fronten mat zwart werkblad

Het ontwerp van de keuken-woonkamer is zeer minimalistisch gehouden en harmonieert visueel met de zithoek. De witte hangkasten zonder grepen zijn bijna onzichtbaar op de witte muur, terwijl de houten fronten van de onderkasten zorgen voor een warme uitstraling.

Open keuken / woonkamer toog zwart grijs

Het werkgedeelte is gecombineerd met een eettafel en een aanrecht. De kamerhoge ramen laten daglicht de kamer binnenstromen en de zwarte elementen lijken zachter. Tijdens het ontbijt kunnen de bewoners genieten van een prachtig uitzicht op de Dnjepr. Alle andere inbouwapparaten worden in een vrijstaande unit geïnstalleerd. Zo ziet de keuken er netjes en opgeruimd uit.

Slaapkamer pastel groen beige hanglampen

In de slaapkamer zorgt de combinatie van pastelgroen, crème en bruin voor een bijzonder rustgevende sfeer. Het pastelgroene behang op de muur achter het bed maakt indruk met een interessant 3D-visgraatpatroon. Het ontwerp komt uit de nieuwe Spectra-serie van ARTE. Dankzij de geïntegreerde laag schuimrubber is de wandbekleding ook effectief als geluidsisolatie. Hetzelfde ontwerp siert de muren in de kleine logeerkamer, maar dan in taupe.

Slaapkamer bruin groen muur kleur crème bed bekleding

Slaapkamer pastel groen fauteuil bruine gordijnen jaloezieën

In de badkamer herhalen de zwarte wandtegels het parketpatroon. Het badmeubel en de badkuipbekleding van donker hout contrasteren met het marmeren werkblad en geven het zwart-witte interieur warmte.

groene fluwelen bank crème muurkleur beige tapijtverlichting

Pastelgroen dressoir TV behang visgraatpatroon

Zithoek groen fluwelen bank crème kleur combinatie verlichting

Badkamer ligbad douche beige antraciet

Badkamer antraciet beige houten fronten verlichting indirect licht

Badkamer ligbad hoek douchecabine antraciet wit

Badkamer make-up spiegelkast hanglampen marmer

visualisaties van Tobi Architecten