Interieur ontwerp

Rood en geel als accenten in een modern, wit interieur in Hongarije

rode en gele meubels-fauteuils-schuine plafonds-minimalistische-inrichting

Dit lichte en vriendelijke appartement in het centrum van de stad Boedapest in Hongarije biedt een adembenemend uitzicht op de Donau en het parlementsgebouw. Maar dat is niet alles wat dit adembenemende appartement te bieden heeft. Naast een ultramoderne inrichting en design in wit, bevat het interieurdesign ook aantrekkelijke accenten in rood en geel, die het interieur pit en levendigheid geven. Het ontwerp komt van Margeza Design Studio en kan in meer detail worden bekeken in de onderstaande galerij.

Rood en geel in de woonkamer

rode en gele accenten-woonkamerraam voorbank-glas

Zowel eenvoud als extravagantie kenmerken deze minimalistische faciliteit. Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen. Het is dus een maisonnette. Terwijl de eerste verdieping de woonkamer met keuken en toilet en een logeerkamer met eigen badkamer herbergt, zijn de slaapkamer en een originele open badkamer op de tweede verdieping te vinden. Rood en geel als accenten worden hier en daar in alle kamers gebruikt en creëren zo een stijlvolle sfeer die samen met de eenvoudige lijnen en vormen van het meubilair een perfecte minimalistische flair creëert.

rode en gele sofa-canapé-witte-verticale-tuin-kamerplant

Grote raamfronten garanderen het perfecte uitzicht over de stad, met een bank van glas waardoor het mogelijk is om aan het raam te ontspannen. Hier zijn al gele meubels en decoratieve accessoires te vinden, die voor afwisseling zorgen in de kamers met witte muren, witte tegels en witte plafonds. Ook zijn er weelderige beplantingen zoals de verticale tuin, die een accentmuur vormt en garant staat voor een levendiger sfeer in de stedelijke omgeving.

Keuken met eethoek

rode en gele keuken-wit-minimalistische-decoraties-wit-muur-design

Rode accenten zijn weer terug te vinden in het eetgedeelte in de vorm van stoelen, terwijl in de minimalistische keuken rood en geel worden gecombineerd in de vorm van decoraties. Ondanks de vrij kleine afmeting van het woongedeelte, creëert het een ruimtelijk gevoel. Een moderne trap leidt naar de tweede verdieping en is voorzien van een grote plank vol kleurrijke decoraties. Het leidt naar een soort gang met een kleine zithoek, die op zijn beurt leidt naar de slaapkamer. Ook hier sieren moderne meubels de kamers en creëren een perfect woongevoel voor tijdgenoten die van minimalistisch design houden.

rode en gele eethoek-rond-eettafel-stoelen-vaas-deco-modern

rood-geel-interieur-tafelkleed-gerechten-modern-dessert

rood-geel-logeerkamer-witte-kledingkast-kleurrijke-kussens-decoratie-kamerplant

rood-gele-badkamer-spiegel-waskast-modern-ruim

rood-geel-trap-plank-kleurrijke-decoraties-hoogglans-glas

rood-gele-maisonnette-inbouwkast-trap-bergruimte-klein-appartement

De tweede verdieping met accenten in rood en geel

rood-geel-slaapkamer-tweede-verdieping-bonsai-dakraam

rood-geel-nachtkastje-rond-retro-flair-laminaat-krantenrek

rood-gele-badkamer-idee-douche-vrijstaande-badkuip-marmer-accent muur

rood-geel-tapijt-design-wit-blauw-rivier-eenvoudig-woonaccessoire

rood-geel-vooruitzichten-panorama-boedapest-parlement-nacht-donau

rood-geel-plattegrond-appartement-eerste verdieping-woongedeelte-gastentoilet

maisonnette-design-tweede-verdieping-comfort-city-urban-rood-geel

Ontworpen door Margeza Design Studio.