Interieur ontwerp

Shabby chique inrichtingsideeën voor elke woonruimte

shabby chic woonkamer-meubels-bank-witte-hoes-stoel-vintage

Mensen willen de ruimtelijke indeling niet veranderen, dus het is gemakkelijk Shabby chic Stijl die moet worden bereikt – alleen het interieurontwerp is veranderd. Zoals in het geval van Adam en Carolina. Romantische woonkamer met stijlvol meubilair en genot van zijn schoonheid en restauratie werd uw passie en manier van leven. Adam woonde jarenlang in Engeland, waar hij een liefde voor antiek ontwikkelde omdat hij stijlvolle meubels in de woonkamer wilde hebben. Carolina is precies het tegenovergestelde – houdt van zeer donkere, massieve meubels. Ze droomde van interieurs in Franse stijl, licht en enigszins gestileerd. Ze waren op zoek naar een compromis – twee verschillende visies op interieurontwerp. Er werd een romantisch, shabby-chic interieur gecreëerd. De woonkamer is wit en ingericht met stijlvolle meubels, die grotendeels door de eigenaren zelf zijn gerenoveerd, waardoor een gezellige en elegante  armoedig de atmosfeer.

Shabby chic interieur

shabby chic hal-hal-tegel-bank-hout-witte-balken

Het idee was om oude meubels wit te bekleden. Meubels waren in Shabby chic hersteld. Meubelrenovatie gaf goede resultaten. Daarnaast accepteren ze niet graag simpele oplossingen. Ze besloten het werk zelf te doen. Stijlvol meubilair betovert met zijn schoonheid en bepaalt het klimaat van het interieurontwerp in de shabby chic stijl. Eigenaren leren systematische restauratietechnieken en shabby chic kleuren en vernissen uitproberen, leren over de structuur en eigenschappen van hout.

Shabby Chick – wit en donker hout

shabby chic badkamer-rustiek-grijs-houten lambrisering-muur design-spiegel

Wees de eerste om uw faciliteit op te halen Shabby chic vernieuwen. Begin met een stoel, dan de stoelen en tafel. Wanneer de meeste meubels in huis zijn getransformeerd, ga dan op zoek. Net als Adam en Carolina zijn expedities naar de vlooienmarkten een traditie geworden, een passie geboren uit renovatie veranderde in hun manier van leven. Tegenwoordig hebben ze een bedrijf dat gespecialiseerd is in het restaureren van shabby-chic meubels en een online winkel die producten voor interieurontwerp verkoopt.

Shabby stijl in de slaapkamer

shabby chic slaapkamer-logeerkamer-metalen-wanddecoratie-gordijn

Kleine kwekerij

shabby-chic-kinderkamer-klein-idee-hemelbed-grijs-muur

Romantisch dagbed

Shabby chique slaapkamer

Shabby chique stijl in een witte keuken

Shabby chique witte keuken

Pastelgroen als kleur voor het interieur

Shabby chique inrichting idee

Hoofdeinde idee

shabby-chic-idee-slaapkamer

Shabby chic in het ontwerp van de eetkamer

shabby chic eetkamerontwerp

Licht meubilair

Shabby chique interieur

Textiel met bloemmotieven

shabby-chique inrichting idee

Donker parket

shabby-chic-wit-donker-hout

Shabby chic meubilair en zijn kleuren