Interieur ontwerp

Slaapkamer in paars betovert met mysterieuze charme

slaapkamer in paars interieur-idee-wit-kruk-dressoir

Als je je afvraagt ​​waarom je zo van de paarse kleur houdt, dan hebben we een antwoord voor je – paars heeft magische kracht en heeft al koningen betoverd. Het past perfect bij elke kamer in huis en zorgt voor een romantische, soulvolle sfeer. In combinatie met zwart, wit, roze of zilver geeft de paarse kleur elke kamer een mysterieuze charme. We brengen u enkele van de meest interessante ontwerpideeën voor: Slaapkamer in paars.

Stijlvolle slaapkamer in paars

slaapkamer in lila hoofdeinde-noble-zebra-tapijt-nachtkastje-wit

Deze spannende suggesties zullen je zeker inspireren om er zelf een te maken Slaapkamer in paars opgericht. Het grote paarse bed met vierkante vorm geeft een gevoel van geborgenheid en is goed te combineren met dekbedden in contrasterende kleuren. De materialen voor de interieurdecoratie moeten zacht, zacht en nobel lijken. De meubels in de paarse slaapkamer zijn van massief hout, de ontwerpers hebben hun voorkeur getoond voor teak of eiken – en moderne verlichting zet accenten.

Moderne slaapkamer in paars inrichten

slaapkamer-paars-modern-hemelbed-deco-kussens-narcissen

Kroonluchters of ultramoderne vloerverlichting verhogen de feelgoodfactor niet alleen in de paarse slaapkamer, maar ook in elke andere slaapkamer. De vloer is bedekt met grote tegels en grote Perzische tapijten zorgen voor een gezellige sfeer in de kamer. Kristal, glas en zilver worden op een unieke manier gecombineerd. Bloemen zijn daar de beste decoratie voor Slaapkamer in paars – Persoonlijke spullen, vazen ​​met verse bloemen of foto’s maken de kamer gezellig. Aangename geuren zoals lavendel verhogen de feelgoodfactor in de slaapkamer.

Van Abigail

Muurkleur lila

slaapkamer in paars behang-patroon-lila-schuin plafond-gordijn

Een grote verscheidenheid aan kleurtinten kan worden gebruikt voor de paarse slaapkamer. Lichte tinten zoals lila zorgen voor romantiek, terwijl donkere nuances een glamoureuze indruk maken. Paars kan ook prachtig gecombineerd worden met andere felle kleuren. Hier zijn enkele inspiraties:

Gele kleur voor de slaapkamer

slaapkamer-paars-gele-accenten-deco-romantisch-bed

Slaapkamer in paars en wit met kristallen kroonluchter

Kroonluchter slaapkamer paars

modern interieur met gedempte verlichting – paarse slaapkamer

wit-paars-slaapkamer-modern-interieur

Eenvoudig muurontwerp in de slaapkamer in paars

Slaapkamer-paars-inrichting

Paarse muren

modern-slaapkamer-paars-design

Slaapkamerontwerp met paarse kleur

puristische-elegante-inrichting-slaapkamer-paars

100 woonideeën voor slaapkamerontwerpen in verschillende inrichtingsstijlen