Interieur ontwerp

Voorbeeld van moderne inrichting – appartement volledig in het wit

Kleine witte bank in appartement

We presenteren er een Voorbeeld van modern meubilair – een appartement volledig in het wit met comfortabele meubels. Het appartement is ontworpen met het milieu in gedachten. Het meer was de inspiratie voor het ontwerp – het interieur werd sterk beïnvloed door de gunstige ligging en het prachtige uitzicht. Bovenal moet het neutrale kleurenschema een kalmerend effect hebben. Hiervoor kregen de kleuren wit en beige de voorkeur. Voldoende opbergruimte in elke kamer – soms als moderne boekenplank, soms als salontafel met opbergruimte of inbouwkasten – en zo is de vrije ruimte gemaximaliseerd.

Moderne inrichting met rustieke accenten

rustieke houten tafel eetkamer

Het woongedeelte is thematisch opgedeeld in verschillende ruimtes – een gezellige zithoek is ingericht door een woongedeelte in combinatie met een rustieke salontafel. Witte boekenplanken complementeren de algehele look. De eetkamer was door een terrarium van de woonkamer gescheiden. Een grote houten tafel en witte stoelen sluiten aan bij het hoofdconcept. de moderne faciliteit in wit is een geslaagde combinatie van rustieke en moderne meubelen.

Moderne inrichting – gekleurde accenten

gele zitzak houten tafel

Een grote houten muur scheidt de eetkamer van de ingebouwde witte keuken. Het woongedeelte fungeert als een geheel en is toch zeer goed en functioneel ingedeeld. Daarnaast is er een hoek ingericht als gezellig thuiskantoor. Gele zitzak op de vloer biedt ruimte om te rusten en boeken te lezen. Een houten buitenterras is het logische vervolg op de woonkamer. Er zijn kleine salontafels met twee witte stoelen zodat je bij mooi weer buiten kunt ontbijten. In de slaapkamer zijn een spiegel, een kleine kledingkast en een bed opgesteld. Paarse sprei zorgt voor accenten. De paarse kleur is ook aanwezig in de badkamer door middel van paarse handdoeken. Overal in het kleine appartement zijn subtiele kleuraccenten aangebracht die complementair zijn aan de witte kleurstelling. Functioneel en gezellig – het perfecte appartement om te ontspannen na een lange dag op het werk.

Kleine hoekkeuken

kleine witte keuken

Ingerichte keuken met eethoek

Klein tafel-wit bruin kookeiland

Woonkamer op twee niveaus

Eetkamer ingerichte keuken woonkamer

Appartement voor de moderne alleenstaande vrouw – accenten

leuke decoratie vrouw appartement

Paarse sprei in de slaapkamer

Slaapkamer dames-paars bed

Witte badkamer met houten vloer

paarse accenten-witte badkamermeubels

Buiten balkon

gezellig balkon buiten