Interieur ontwerp

Wand- en plafondbekleding van Troldtekt geschikt voor elke ruimte

Wand- en plafondbekleding van Troldtekt glowing

de Wand- en plafondbekleding von Troldtekt kan worden gekarakteriseerd met en een term – natuurlijk. Alle akoestische panelen zijn gemaakt van volledig natuurlijke materialen. Tegenwoordig wordt het gebruik van milieuvriendelijke materialen een trend.

Wand- en plafondbekleding van Troldtekt voor openbare gebouwen

Wandplafondbekleding van Troldtekt bibliotheek

de Wand- en plafondbekleding von Troldtekt is gemaakt van natuurlijk hout uit Denemarken. Het belangrijkste doel van de panelen is om het geluid akoestisch te neutraliseren. Het bedrijf is een van de marktleiders op dit gebied en produceert zeer praktische panelen met een stijlvol design die in elke ruimte passen. Deze akoestische panelen zijn goedkoop, klassiek en gestandaardiseerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten openbare gebouwen – zwembaden, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, hotels en scholen. De wandpanelen van Troldtekt combineren praktische toepassing en mooi design in één. Het gebruik van natuurlijke materialen verhoogt alleen de effectiviteit.

Wand- en plafondbekleding is ook heel praktisch in huis te gebruiken

Wand- en plafondbekleding door Troldtekt küche

Een van de grootste voordelen hiervan Wand- en plafondbekleding is de flexibiliteit. Deze akoestische panelen kunnen in alle mogelijke combinaties worden ontworpen en gemengd. Ze zien er dus altijd uniek en interessant uit en voldoen aan meerdere verzoeken van klanten. De platen kunnen worden aangepast aan elk type ondergrond en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun je de akoestische panelen aanpassen aan elk interieur en design. De grootte en vorm zijn ook behoorlijk divers. Deze praktische en mooie plafond- en wandbekleding met flexibel design en elegante uitstraling zal uw interieur er gezelliger, uitnodigender en zeer aangenaam uit laten zien..

De akoestische panelen voor het plafond in kantoorgebouwen

Wandplafondbekleding van Troldtekt kantoorgebouw

 Het dakontwerp van Troldtekt in het zwembad

Wand- en plafondbekleding door Troldtekt zwembad

Stijlvol dakontwerp in de kantine

Wandplafondbekleding van Troldtekt cafetaria

Akoestische panelen in openbare gebouwen

Wand- en plafondbekleding van Troldtekt mensa

De akoestische panelen voor het plafond in de school

Wand- en plafondbekleding door Troldtekt sportruimte