Interieurontwerp, keuken

Geel keukenontwerp van logo’s

gele en witte moderne keuken

Deze verse Keuken ontwerp hoort bij koken&Woonproject van het bedrijf Logos. Het doel van de ontwerpers was om een ​​keuken zo te ontwerpen dat deze past bij verschillende behoeften en persoonlijkheden. Het moet er zo divers mogelijk uitzien en er toch elegant uitzien. Praktisch, maar stijlvol ontworpen, deze keuken is geschikt voor bijna elk appartement.

Geel keukenontwerp – modern en gezellig

 spannende gekleurde keuken - modern design

de gele Keuken ontwerp is het resultaat van de samenwerking tussen Amalia en Eric – een gelukkig stel dat wilde verhuizen. Ze wilden dat hun eerste huis samen hun karakters zou weerspiegelen en bij hun levensstijl zou passen – een stel zonder kinderen. In de vaste overtuiging dat een goed begin tot een gelukkig einde leidt, wilden ze hun keuken spannend en spannend maken. Hierdoor is dit Keuken ontwerp ontstond, wat staat voor het ene gelukkige, vreugdevolle, hoopvolle begin.

Modern keukendesign in geel – een spannend idee

 moderne keuken met kleuraccenten en decoratie

hoekige moderne inbouwkeuken

Amalia en Eric kozen voor de L-vormige keuken met grijze kasten met verborgen deurgrepen. Alle apparatuur is in de kasten ingebouwd zodat de keukeninrichting er zo eenvoudig mogelijk uitziet. Geel werkblad, bar en randen zorgen voor een spannende sfeer. Dankzij de ongebruikelijke kleuraccenten wordt deze leuk Keuken ontwerp onmiskenbaar en expressief geënsceneerd.

door KH Christova

moderne ingerichte keuken met grijze koelkast

grijze inbouw koelkast in gele keuken