Interieurontwerp, keuken

Keukenontwerp in moderne of traditionele stijl

moderne-paarse-keuken-witte-barstoelen

Cucine Lube maakt indruk met een rijke selectie van Keuken ontwerp in moderne of traditionele stijl. Al hun projecten bieden huiselijke en gezellige interieurs met veel praktische ingebouwde modules en ruime opbergruimte.

Modern of traditioneel – keukenontwerpideeën van Cucine Lube

zwarte-moderne-keuken-glanzende-stoelen

Je hebt zelfs het minimalistische bereikt Keuken ontwerp huiselijker inrichten. De interieurdecoratie is gekozen in pastelkleuren – groen, blauw, grijs, beige geven de kamer een moderne uitstraling. Glanzende oppervlakken en meubels contrasteren met matte keukenwerkbladen. Ze zien er modern, maar tegelijkertijd uitnodigend uit. Hun hoekige vorm ziet er sculpturaal uit en biedt veel ontwerpmogelijkheden – klanten kunnen zonder problemen woonkamer, eetkamer en keuken combineren. Interessante verlichting en enkele met glas versierde kappen springen in het oog. De koelkast is geschilderd in een paars design zodat het een decoratie in de kamer wordt.

Keukeninrichting met smaakvolle meubels

traditionele keuken houten aanrecht

traditioneel Keuken ontwerp richt zich op hout. Houten aanrecht, houten tafel en houten stoelen creëren een comfortabele sfeer die ‘de gezelligste ruimte in het hele huis is, vol heerlijke geuren en dierbare herinneringen’. Deze keukens kunnen mooi gedecoreerd worden met bloemen, of als alternatief gecombineerd worden met gordijnen met bloemmotieven.

Moderne en elegante gele keuken

gele-keukenkasten-modern-design

Zonlicht zou overvloedig door de ramen moeten komen en de felle kleurenschema’s zullen zelfs kleinere keukens groter doen lijken. De juiste sfeer in de keuken van Cucine Glijmiddel maar moet worden toegevoegd via de juiste kasten en balies. Deze modulaire keukens zijn eenvoudig om te bouwen zodat voor iedere klant de juiste maat en combinatie ontstaat. Eenvoudig maar elegant – zo kan het ontwerp worden beschreven. Glas, hout, roestvrij staal en metaal hebben de voorkeur als materialen van het edele meubelbedrijf. Een fijne productie, met veel aandacht voor de details, garandeert dat deze droomkeuken lang zonder problemen gebruikt kan worden.

Van Jazo

Witte moderne keuken

witte-moderne-keuken

Traditionele houten keuken van Cucine lube

traditionele houten keuken

Helder groen modern aanrecht

felgroene-moderne-keukentafel

Moderne witte keuken met blauwe accenten

moderne-witte-keuken-blauwe-accenten

Grijze klassieke keuken

grijze-klassieke-keuken-interessante-kap