Interieurontwerp, keuken

Modern en luxueus keukenontwerpidee van Brummel

witte luxe keuken design brumel

Wij presenteren u moderne luxe Keuken ontwerp Ideeën van Brummel – ze zijn alles wat je kunt vragen. Luxe, stijl, klasse en gewoon perfecte fabricage voor diegenen die het beste van het leven willen. Het ontwerp combineert functionaliteit en esthetiek in een hoogwaardige keuken met een roestvrijstalen aanrecht. De onderste regel is fascinerend. Voor elk model zijn kleuren en materialen speciaal geselecteerd, zodat ze bij elke ruimte passen.

Brummel’s keukenontwerpidee benadrukt stijl en comfort

witte keuken kristallen kroonluchter eettafel

De rode draad en het hoofdidee achter het concept voor Keuken ontwerp is om een ​​flexibele modulaire keuken te ontwerpen die in elke ruimte past. Alles wat van dit ongelooflijke bedrijf komt, legt veel nadruk op de Italiaanse traditie en vooral op de unieke stijl uit Venetië. Maar dat betekent niet dat deze keuken er ouderwets uitziet, integendeel – de tijdloze elegantie van de hele collectie laat een blijvende positieve indruk achter.

Glamoureus keukenontwerp van Brummel

zwarte-keuken-glazen-kast-blauw-decoratie

Bamboehout Italiaanse keuken

Sinds de oprichting van het bedrijf is Brummel in korte tijd wereldberoemd geworden als innovatieve en creatieve meubelfabrikant. Tegenwoordig is het bedrijf voor Keuken ontwerp gericht op het uitbouwen en behouden van haar leidende marktposities. Veel verschillende projecten zijn het bewijs dat hard werken en aandacht voor detail loont. Hout, roestvrij staal, kristal en glas zijn de meest populaire materialen waar het bedrijf zich op heeft gericht. De kleurenschema’s zijn gevarieerd – zwart en wit mogen natuurlijk niet ontbreken, maar ze zijn opgefrist en opnieuw ontworpen met blauwe en rode accenten. Paars en koraal zijn op dit moment helemaal in en worden zelfs in meer traditionele omgevingen als decoratie gebruikt. Voor de kleinere keukens is gekozen voor een comfortabele eettafel en voor de grotere een bank.

Italiaans keukendesign combineert traditie en moderniteit

Luxe paars keukeneiland Italiaans design

moderne-witte-keuken-exotische-planten

Beïnvloed door de Italiaanse traditie en de laatste trends in interieurdesign, biedt Brummel exquise Keuken ontwerpen, die worden gecombineerd met kristallen kroonluchters, gekleurde glasdecoraties, bloemen of interessante tapijten. Juist de diversiteit aan dessins en kleuren maakt het mogelijk om voor iedere klant het juiste te bieden.

moderne-luxe-keuken-Brummel-bank-houten tafel

Keukenontwerp in Franse stijl

Keukenontwerp idee Franse stijl

Modern rond wit kookeiland

modern-rond-wit-keuken-eiland

Luxe keukenmeubels met interessante details

handgemaakte keukenmeubels detail

Elegante witte Italiaanse keuken

Franse-stijl-witte-kleine-keuken

Zwarte keuken met rode accenten

zwarte-klassieke-keuken-rode-kroonluchter

www.brummelcucine.it