Interieurontwerp, keuken

Modern modulair keukenontwerp van Arclinea

moderne modulaire keuken - Artusi

Het in San Diego gevestigde Arclinea is verantwoordelijk voor het creëren van Artusi, modern modulair keukenontwerp. De Artusi-collectie biedt flexibele en elegante oplossingen voor uw keukenruimte. Het combineert duurzame materialen en de nieuwste technologieën in een strak, onberispelijk ontwerp, geïnspireerd op de moderne minimalistische stijl.

Ingebouwde bank in de keuken

modulair ontwerp door Arclinea

Een van de meest waardevolle kenmerken van Artusi Kitchen is de mogelijkheid om te worden opgedeeld en gerangschikt in individuele modules om aan de voorkeuren van de klant te voldoen. Dit modern modulair keukenontwerp geeft u de mogelijkheid om uw eigen kamer te ontwerpen en een indeling te creëren die het beste bij uw behoeften past. De ontwerpvrijheid is mogelijk dankzij de onafhankelijke elementen die op zichzelf kunnen staan. Elk stuk van de keuken heeft een elegant modern design dat gebruik maakt van pure geometrie en het gebruik van moderne materialen.

elegant keukendesign met een minimalistische flair

elegante keuken - modulair ontwerp

Het belangrijkste materiaal, de artusi modern modulair keukenontwerp staal geeft het ontwerp zijn stoere glanzende uitstraling. Ook staal wordt gecombineerd met teak, wat ook kenmerkend is voor het Artusi design. Beide materialen dragen bij aan de elegantie en moderne sfeer in de keuken. De warme aanraking van hout kan het ontwerp verzachten en variatie aan de sfeer toevoegen zonder de heldere, moderne uitstraling te bederven. En voor degenen met stevige voorkeuren is er een neutrale versie waarbij het hout is geverfd, wit of zwart.

Artusi-collectie van Arclinea

modulair keukenontwerp door Arclinea

Dat modern modulair keukenontwerp heeft ook een aantal technische functies. Het heeft felgekleurde kastdeuren met ingebouwde handgrepen, verschuifbare snijplanken en een bewegend werkblad op de bovenverdieping. Al deze eigenschappen zijn gemaakt om het werken in de keuken gemakkelijker, sneller en vooral leuker te maken. NS.het moderne modulaire keukenontwerp bevat ook hoogwaardige inbouwapparatuur die het algemene beeld van het minimalistische stalen ontwerp compleet maken.

door KH Christova

Stalen design in de keuken

functionele ingebouwde apparaten

Inbouwapparatuur in de modulaire keuken

Stalen design en glans

moderne keuken aanrecht

modulair keukenontwerp - Artusi

Italiaanse keukens met state-of-the-art concepten – Gamma by Arclinea