Interieurontwerp, keuken

Modern rond keukenontwerp van Pedini

compact keukendesign in zwart-wit

We presenteren u een van de meest stijlvolle minimalistische Keuken ontwerpen van de Italiaanse ontwerpstudio Pedini. De collectie vertegenwoordigt een modern rond keukenontwerp, gemaakt om te passen bij de hedendaagse levensstijl van de huishoudster. Het compacte minimalistische concept biedt maximale efficiëntie met minimale ruimte en is een grote aanwinst voor het moderne huisontwerp.

compact modern keukenontwerp

compacte moderne keuken

Dat rond modern keukenontwerp Artika kan worden aangepast aan uw eigen keuken. Het biedt verschillende opties – een keuken met losse delen en een keuken met één doorlopend deel. De eerste bestaat uit een vrijstaande U-vormige toonbank en een extra gedeelte voor de koelkast en opslagruimte. Dit soort modern rond keukenontwerp is geschikt voor een kleine woonruimte of als je van een volledig open constructie houdt. De tweede optie is een meer klassieke keuken met een traditioneel gedeelte gecombineerd met een rond aanrecht. Het vormt weer een U-vorm, maar deze keer niet helemaal. Ook deze optie is open en biedt de ruimte voor een levendige en communicatieve omgeving.

functionele keuken

functionele keuken

Modern rond keukenontwerp Artika kenmerkt zich ook door de verscheidenheid aan kleuren en materialen. Het is verkrijgbaar met natuurlijke houtafwerkingen of met een ultramoderne glansvernis met verschillende kleuropties. Er zijn klassieke witte en zwarte versies voor de perfecte minimalistische look of een gedurfde felrode versie voor degenen die de voorkeur geven aan een expressief ontwerp. Ook het keukenonderstel en aanrechtblad zijn verkrijgbaar in verschillende opties, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wat bij je eigen smaak past. Combineer de kleuren en materialen die je leuk vindt en creëer het moderne ronde keukendesign, dat zou het beste werken in uw ruimte. De Artika-collectie brengt de stijl, elegantie en het comfort die nodig zijn in de drukste huiskamer.

door KH Christova

compact keukendesign van donker hout

compact keukendesign van donker hout

modern keukenontwerp – wit

compact keukendesign in wit

Futuristisch keukenontwerp van Pedini

futuristische moderne keuken

compacte keuken