Interieurontwerp, keuken

Onderscheidend stedelijk interieurontwerp in Toronto, Canada

Stedelijk interieur in Toronto - minimalistische keuken

Dit moderne “herenhuisblok” maakt deel uit van een nieuwe ontwikkeling in Toronto, Canada. Het interieur van het huis is van binnen relatief bescheiden, maar zijn stedelijk interieurontwerp is buitengewoon elegant. Ontworpen door Cecconi Simone met het doel om de bescheiden proporties optimaal te benutten, heeft het interieur van dit stedelijke herenhuis een gepolijste en luxe uitstraling. De ontwerper legt uit dat dit huis zo is ingericht dat het past bij een stedelijke levensstijl. Zelfs als het project er op het eerste gezicht eenvoudig uitziet, verbergt het in feite een aantal complexe functies.

Stedelijk interieurontwerp – minimalistische keuken

Stedelijk interieur in Toronto - minimalistische keuken

De stijl van stedelijk interieurontwerp is grotendeels open en omarmt het moderne verlangen naar bewegingsvrijheid. Verschillende gebieden van leven en werken worden gecombineerd en onmiddellijk geïdentificeerd als gebieden met verschillende functies en stemmingen. Binnen de woonruimte zijn drie duidelijk herkenbare ruimtes: koken, eten en wonen. Door de keuze van de gebruikte materialen, texturen en kleuren ontstaan ​​dynamische relaties tussen oppervlakken. Sommige zijn mat en andere zijn sterk gepolijst, sommige zijn reflecterend en andere zijn transparant of ondoorzichtig. Licht en donker worden ook gebruikt voor een dramatisch effect.

 “Blok herenhuis” ontworpen door Cecconi Simone

Moderne keuken

Binnen deze aantrekkelijke stedelijk interieurontwerp-Ruimtes die uitnodigender en intiemer moeten zijn, zijn gedecoreerd in donkerbruine tinten, terwijl meer open ruimtes profiteren van wit schilderwerk. LED-accentverlichting op plekken zoals de eiken trap voegt interesse en diepte toe.

Stedelijk interieurontwerp door Cecconi Simone

Moderne keuken

De binnenruimte is compact om ervoor te zorgen dat: het stedelijke interieurontwerp behoudt zijn elegantie. In het ontwerpschema wordt veel meubilair toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de esthetische impact van de architectonische integriteit niet in het gedrang komt. Alles heeft een doel en een plaats. Schuifdeuren worden gebruikt om elementen te verbergen die de harmonie van het ontwerpschema doorbreken. Lagen van verlichting versterken elk afzonderlijk gebied en voegen sfeer toe aan verschillende zones. Dit project werd gepresenteerd als een uniforme compositie en een waarbij het strakke en elegante interieur net zo perfect zou moeten zijn als op de eerste dag.

minimalistische keuken

Wit keukeneiland

Interieur ontwerp

Design eetkamermeubels

Design eetkamermeubels

Woonkamer ontwerp

Woonkamer ontwerp

door Jaz

Cecconi Simone

Chique penthouse appartement met dakterras – SoHo by SA-DA Architecture

Rustieke en luxe maisonnette “Iced Winter” van Bo Design