Interieurontwerp, keuken

Ongelooflijke moderne Italiaanse keuken door Bartolucci Arredamenti

elegante-witte-keuken-Bartolucci-Arredamenti

Bartolucci Arredamenti is een Italiaanse ontwerpstudio met veel ervaring in keukenontwerp. De studio werd opgericht in 1978 toen Sergio Bartolucci, na meer dan twee decennia in meubelbedrijven te hebben gewerkt, besloot zijn vaardigheden te gebruiken voor zijn eigen productie. Zo is het Italiaanse keuken  ontwikkeld door Bartolucci als concept. Het designbureau probeert esthetische meubels aan te bieden die bijzonder geschikt zijn voor kleine keukens. Er is geen kookeiland, in plaats daarvan genieten de modulaire hoekkeukens de voorkeur, die dankzij de vele kasten en lades voldoende opbergruimte bieden voor accessoires. Tapijt in de keuken is opnieuw een buitengewone ontwerpbeslissing, de bloemmotieven verfrissen in ieder geval de anders te traditionele structuur.

De moderne Italiaanse keuken combineert stijl en elegantie

elegante-wit-bruin-houten keuken

Het kenmerk van de studio is de grote aandacht voor klanten en partners. De nieuwe ideeën zijn altijd welkom, en nauwe samenwerking met interieurontwerpers en architecten houdt ze up-to-date. Haar Italiaanse keuken doet altijd denken aan de klassieke designconcepten, maar is gemoderniseerd en opgefrist met spannende accenten. De kleurenschema’s zijn verschillend, maar altijd vrij eenvoudig – bruin, wit, beige hebben absoluut de voorkeur voor de keukenkasten, evenals voor de rest van het meubilair, de vloer en de muurkleur. Door de witte kleur lijkt de ruimte groter en helderder en de glanzende oppervlakken reflecteren het licht, zodat de ruimte goed verlicht kan worden met slechts één hanglamp.

Witte Italiaanse keuken van Bartolucci

moderne-witte-italiaanse-keuken-retro-spiegel

rustieke-eettafel-elegante-hanglamp

De witte Italiaanse keuken van Bartolucci is een interessant concept dat een fijne balans creëert tussen retro en moderne stijlen. Het is een modulaire keuken met originele vloer en een labyrint van vergelijkbare constructie. De witte kleur laat de interessante vormen tot hun recht komen en de verlichting zet spannende accenten. Een ronde spiegel doet denken aan de 60 jaar en dient als enige decoratie. De compacte vorm en het neutrale kleurenschema zijn perfect voor elk klein appartement, en de leuke accenten zorgen voor een gezellige sfeer.

Van Abigail

moderne-beige-witte-keukenkasten-Bartolucci-Arredamenti

Elegante glanzende oppervlakken – Italiaans keukendesign

gepolijst-aanrecht-Bartolucci-Arredamenti

Moderne hoekkeuken in witte kleur

Moderne-keuken-design-Bartolucci-Arredamenti