Interieurontwerp, meubelen

Charmant appartementontwerp uit Singapore

Ontworpen door Stanley Tham

 moderne woonkamer met gele meubels

Interieurontwerper Stanley Tham van KNQ Associates heeft een klein maar gezellig appartement ingericht in Leicester Road, Singapore. De moderne Appartement ontwerp moet een comfortabel huis worden voor een stel. Een vredige en rustige omgeving die tegelijkertijd vol energie is, was het hoofddoel van het interieurontwerp. Hiervoor is gekozen voor minimalistische meubels en milde pastelkleuren.

Modern appartementontwerp voor een energiek stel

elegant interieur - comfortabele bank

Voor het ontwerp van de moderne Appartement ontwerp de ontwerpers hadden beperkte leefruimte. Het appartement was genoeg voor twee personen, maar iedereen geniet toch van een ruime kamer? De ontwerpers kozen voor minimalistische meubels met heldere vormen en lijnen die toch een comfortabel huis creëren.

Gekleurde decoratie – stijlvol appartementontwerp

roze slaapkamer met elegant houten kantoor

elegante slaapkamer - roze bed

Het bijzondere aan deze Appartement ontwerp is het kleurenschema – kleuren zoals gele accenten en passen goed bij de witte muren en plafonds. Geel symboliseert de levensvreugde en zorgt voor een vrolijke sfeer in elke ruimte. De slaapkamer en de kast zijn ingericht in een geheel andere kleurstelling. Roze en witte elementen worden gecombineerd met houten oppervlakken voor een warme uitstraling. Er hangt een romantische en rustige sfeer in de slaapkamer.

Door KH Christova

 Gekleurde accenten in het moderne appartement

roze slaapkamer met nieuwe verlichting

moderne woonkamer met gele decoratie