Interieurontwerp, meubelen

De moderne meubels met artistieke uitvoering door Carlo Rampazzi

paarse-bureau-geïntegreerde-tafellamp

Carlo Rampazzi is door zijn moderne meubelen uitgegroeid tot een echt stijlicoon die altijd topkwaliteit designs aflevert. Tegenwoordig is de in Zwitserland geboren architect een van de beste ontwerpers in Europa.

Kunst in het interieur – de moderne meubels van Carlo Rampazzi

elegant-tafelmeubilair-design-Carlo-Rampazzi

Het werk van Carlo Rampazzi, en zijn in het bijzonder moderne meubelen worden wereldwijd erkend als een voortreffelijk interieurontwerp. De innovatieve productietechnologie in combinatie met een uitzonderlijke creatieve aanpak maken hem tot een van de meest populaire artiesten. De ontwerper studeerde af aan de universiteiten van Lugano en Parijs in architectuur. Zijn talent werd toen opgemerkt en kort na zijn afstuderen begon hij creatieve meubels te ontwikkelen die op unieke wijze moderne en klassieke stijl combineren.

Het moderne meubilair – perfecte esthetiek en een rijk kleurenpalet

vergulde motieven hoofdeinde bed

Dankzij zijn creativiteit heeft hij meerdere keren de opdracht gekregen om collecties in Colombo-stijl te ontwerpen. In Verona werkte hij samen met Abitare il Tempo. Sinds 2003 is hij samen met NOI Paris en Sergio Villa bezig met het presenteren van een beperkte, exclusieve collectie. De fascinerende stoffen en hoogwaardige materialen in combinatie met uitzonderlijke stijl en klasse zijn de verbindende elementen voor de moderne meubelen.

Fascinerende stoffen en kleurencombinaties

elegante-kleine-houten-tafel-gele-accenten

Perfecte esthetiek en een rijk, gedurfd kleurenpalet bepalen de ontwerpen en creëren een bijzonder intieme sfeer. Een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van de collectie is het feit dat Rampazzi alleen individuele meubelen projecteert voor haar klanten om te bestellen. Hij weet de beschikbare ruimte te waarderen en te benutten en kan onze dromen en passies combineren in één ontwerp. Hij kan de veranderingen in het leven voelen en creëren moderne meubelen, die in de loop van de tijd met hun eigenaren veranderen. Daarom is het magische meubel van Carlo Rampazzi zo begeerlijk en populair – ze zullen nooit uit de mode raken of hun glans verliezen.

Vergulde vloerlamp met spannend design

vergulde vloerlamp metaal

Geelblauwe moderne futuristische kast

geel-blauw-moderne-futuristische-kast

Rode tafel met speelkaartmotieven

rode tafelkaartmotieven

Paars opklapbed met interessante ornamenten

paarse-opklapbed-interessante-ornamenten

Luxe metalen stoel

Luxe metalen stoel

Groene comfortabele bank

groene-bank-interessante-constructie

Meubels van Carlo Rampazzi

carlo rampazzi meubelen

Paars bureau met metalen decoratie

paarse metalen bureaudecoratie