Interieurontwerp, woonkamer

Comfortabel en stijlvol – Rolf Benz meubelen

Scala blauwe bank woonkamer

Comfortabel en stijlvol – dat zijn de sleutelwoorden die de Rolf Benz meubelen beschrijven. We streven er allemaal naar als we ons huis inrichten – in ieder geval is ieder van ons minstens één keer in ons leven bitter teleurgesteld door de belofte van de verkoper. Juist dit streven naar een gezellige inrichting staat centraal in de ontwerpen van Rolf Benz – een nieuw maar zeer succesvol bedrijf. De ontwerpers die bij het bedrijf betrokken zijn, zijn ervan overtuigd dat een gezellige sfeer de feel-good-factor in huis aanzienlijk verhoogt en zijn er constant naar op zoek.

Rolf Benz Möbel – concept en portfolio

moderne-vloerlamp-Muri-Rolf-Benz

De items uit de collectie zijn voornamelijk comfortabele fauteuils, banken en interessante salontafels. Zelfs als het bedrijf Rolf Benz meubelen ontwerpen voor de woonkamer of kantoor, comfort wordt niet aangetast. Een eenvoudige regel waar architecten zich aan houden, is om meubels aan te bieden die niet alleen modern en mooi zijn, maar ook praktisch. Als je je royalty wilt voelen, is dit de plek voor jou.

Rolf Benz Möbel – garantie voor hoge kwaliteit

Bela-bank-oranje-bruin-meubels

We zullen hier proberen een korte samenvatting te geven van de Rolf Benz meubelen dichtbij. De bankontwerpen worden gekenmerkt door een lichte constructie van metaal, die is bekleed met knusse kussens. Interessante stoelen in sterke kleuren zetten accenten. Ze zijn gemaakt met behulp van innovatieve productietechnieken voor maximaal comfort en passen in de eetkamer, patio, slaapkamer of zelfs keuken.

Rolf Benz – modern, praktisch, creatief

geglazuurde metalen salontafel

De tafels die door de firma Rolf Benz zijn geproduceerd, zijn gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Roestvrij staal, hout en kunststof worden gebruikt om deze interessante modellen te maken. Zilveren, gouden of metalen ornamenten dienen als decoratie. De tafels zijn weerbestendig en geschikt voor op het terras of in de tuin.

De nieuwe meubelcollectie

Leren fauteuil-beige-Rolf-Benz

Rolb Benz heeft onlangs zijn nieuwe collectie gelanceerd, die is bedoeld voor klanten die een hectisch leven leiden en veel tijd op hun werkplek doorbrengen – en daarom een ​​comfortabele stoel nodig hebben. De collectie heet Recliner. Uiterst comfortabel en met een ergonomisch ontwerp biedt deze verstelbare stoel een interessant alternatief voor gewone stoelen en is een mooie aanvulling op elk minimalistisch interieur.

Abigaïl

Roze kleurige stoel voor op het terras

roze-gekleurde-stoel-salontafel-kruk

Interessante salontafel gemaakt van twee delen

Salontafel-hout-metaal

Glazen tafel met een modern design

Rolf Benz glazen tafel - modern design

Elegante multifunctionele bank Plura

elegante-multifunctionele-bank-grijs-plura

Zwart-wit tafel

moderne-tafel-tweedelig