Interieurontwerp, woonkamer

Hoe richt je een minimalistische woonkamer in

Hoe richt je een minimalistische woonkamer in

Wie niet alleen comfortabel, maar ook modern wil wonen, kiest voor het minimalistische design. Het minimalisme is niet alleen eigentijds en interessant – het biedt een spannend alternatief voor het klassieke interieur. Net als bij de Scandinavische stijl, a minimalistische woonkamer Zo eenvoudig mogelijk ingericht, maar geeft de kamer een elegante uitstraling.

minimalistische woonkamer – elegant meubilair

rode-kast-moderne-woonkamer

Dat minimalistische woonkamer moet ruim lijken – dus doe het zonder decoratie en te veel meubels. Kies een bank, salontafel, kast en je hebt de meubels die je nodig hebt. De leren bank is traditioneel monochroom – zwart of wit en wordt gecombineerd met een tafel. Zet accenten met sterke kleuren – als het hele interieur grijs is, kun je een donkerblauwe of rode kleur voor de kast kiezen.

Richt stap voor stap een minimalistische woonkamer in

moderne-Scandinavische-stoel-minimalistische-woonkamer

Een andere optie is dat je het zwaartepunt in een meubel plaatst. Als voorbeeld is hier de stoel met een interessant ontwerp. Het is echter erg belangrijk dat u een accent kiest – ofwel een zwart-witfoto aan de muur, of een elegante vaas of meubelstuk in felle kleuren. De muren zijn geschilderd in een neutrale kleurstelling, tapijt is ook lichtbeige of grijs. Het hele interieur van minimalistische woonkamer moet zo ruim en licht mogelijk lijken, zodat u een moderne sfeer in uw huis creëert.

Rode accenten in de minimalistische woonkamer

moderne-Scandinavische-woonkamer-rode-tafel

Zwart-witte woonkamer met een moderne leren bank

moderne-woonkamer-zwart-wit

Moderne houten meubels in de woonkamer

moderne-minimalistische-meubels-woonkamer

Zwart-witte woonkamerverlichting

elegante-verlichting-minimalistische-interieur-woonkamer