Kapsels, haar en kapsels

Herenkapsels 2017: Je draagt ​​halflang haar in de vorm van Bro Flow!

Herenkapsels-halflang haar-Bradley-Cooper

Onder de herenkapsels 2017 is er een nieuw kapsel dat nog steeds aan populariteit wint! Bro Flow is al door veel Hollywoodsterren als Bradley Cooper, Dev Patel en Milo Ventimiglia gezien en heeft ook onze harten veroverd. Terwijl andere populaire kapsels, zoals pompadour en undercut, vertrouwen op duidelijke lijnen en sterke contrasten, brengt de nieuwe snit de casual en toch moderne stijl naar voren. Dit kapsel heeft ook niet veel styling nodig! Bro Flow is de juiste keuze voor mannen die liever een half uur langer in bed blijven dan eerder opstaan ​​om hun haar te stylen. Ontdek hieronder hoe het trendkapsel eruit ziet!

Herenkapsels 2017: wat typisch is voor de bro-flow?

herenkapsels-medium-long-bro-flow-2017

Halflang haar dat nonchalant naar achteren is gekamd – dat is wat Bro Flow zo speciaal maakt. Krullende kanten zijn welkom en worden ook aangemoedigd. “Gemiddelde lengte” staat in feite voor haar dat tussen de kin en de schouder valt. Dit lijkt meer op haar tot op de nek.

De katerster Bradley Cooper heeft al lang bewezen dat de middellange golf absoluut stijlvol is. En hoewel geduld nodig is om de gewenste haarlengte te bereiken op weg naar halflang haar, is het resultaat zeker de moeite waard. Dit kapsel geeft elke heer een coole, casual-elegante look.

Hoe de Bro Flow te stylen?

herenkapsels-halflang-krullend-Gerard-Butler

De Bro Flow dankt zijn naam aan zijn vorm, omdat het haar nonchalant en luchtig naar achteren valt. Een van de voordelen van dit herenkapsel: het kan zonder veel moeite worden gestyled en ziet er altijd geweldig uit. Zodra het haar de gewenste lengte heeft bereikt, dient u het geheel door de kapper te laten vormen. Het haar moet korter worden geknipt en aan de achterkant gelaagd. Daarna zijn styling en verzorging super eenvoudig.

Hipster-kapsel – ideeën en stylingtips voor mannen en vrouwen

Herenkapsels 2017/2018 – wat is en blijft in de trend, wat wordt toegevoegd?

50 rockabilly-haarstijlen voor vrouwen om te stylen

Bro-flow met krultypes

herenkapsels-medium-long-bro-flow-curly-business-look

Als het op styling aankomt, hangt het er allemaal van af of je krullend of steil haar hebt. Trouwens, natuurlijke krullen zijn perfect voor deze look! Mannen met krullend haar stralen altijd een ontspannen charme uit en zien er meteen knap uit. Zorg er wel voor dat je de juiste haarlengte hebt, zodat de Bro Flow er niet al te rebels uitziet. De krullen moeten losjes vallen, maar niet rond het gezicht hangen, maar achter de oren worden weggestopt. Dit herenkapsel maakt van krullend haar een blikvanger zonder dat het uit de hand loopt.

herenkapsels-medium-long-bro-flow-Dev-Patel

Om het haar in vorm te krijgen, kun je gel, stylingcrème of andere haarstylingproducten gebruiken. Wrijf gewoon wat gel in je handen en haal je vingers van voren naar achteren door het vochtige haar. Het haar moet natuurlijk naar achteren vallen. Een paar highlights aan de voorkant van het gezicht zijn over het algemeen welkom. Werk de gel niet rechtstreeks in het haar bij de wortels. Dan kun je je haar natuurlijk laten drogen of van voren naar achteren föhnen op een lage stand. Set met haarlak voor extra stevigheid.

herenkapsels-halflange-zijscheiding-dun-haar-milo-ventimiglia

Zoals eerder vermeld, is dit kapsel perfect voor het gekrulde type. Maar sterren als Milo Ventimiglia en Keanu Reeves bewijzen ook dat Bro Flow er net zo goed uitziet bij mannen met steil haar. Het trendkapsel ziet er verfijnder en bijzonder stijlvol uit.

Bro Flow voor steil haartypes

herenkapsels-halflang-2017-dun-haar-baard-middenscheiding

Als je gewend bent aan steil haar, kan een vakkundig gestylede golf een leuke afwisseling bieden. Een golvende textuur en stevigheid kan heel snel aan het haar worden gegeven met een zoutspray in strandstijl. Een geweldig idee voor de zomer dat het strandgevoel in het dagelijks leven zal brengen – zelfs als er geen zand in zicht is.

Stijl halflang haar in een gladde look

herenkapsels-middellange-bro-flow-stijlen-Luke-Bracey

Als je van de strakke, klassieke look houdt, kun je de wet look proberen. Met een modelleerproduct wordt een nat effect bereikt. Het kapsel werkt het beste met een borstel en veel gel. Met een mousse ziet de look er niet al te strak uit. Zorg er echter voor dat deze haarstyling niet geschikt is voor mannen met dun haar. Het nadeel hierbij is dat individuele haren sterk gebundeld zijn in haarlokken en de hoofdhuid heel duidelijk te zien is.

Kortere Bro-Flow-variant

herenkapsels-medium-long-bro-flow-thin-hair

Ondanks zijn naam met een speels tintje, kan de Bro Flow ook geschikt zijn voor op kantoor. De kunst is om de nonchalante uitstraling binnen de perken te houden, zodat je in een zakelijke omgeving professioneel overkomt. Hiervoor moet het haar tot aan de oren worden afgeknipt. De laagjes aan de achterkant zijn ook wat korter. Vermijd de rommelige look en steil je haar met behulp van een kam en een kleine hoeveelheid pommade.

Het trendkapsel staat ook erg goed bij oudere mannen

herenkapsels-medium-grey-hair-bro-flow

Dit trendkapsel 2017 is niet alleen perfect voor jonge mannen. Zelfs heren ouder dan 50 jaar kunnen halflang haar dragen en zelfverzekerd overkomen met deze styling. Dankzij de textuur en lengte geeft het kapsel een jeugdig tintje aan de meer volwassen mannen. De Bro Flow is nog steeds een aantrekkelijke kapselvariant voor mannen met grijs haar. Zo komt het zilveren haar naar voren.

Bro Flow kapsel in combinatie met een baard

herenkapsels-medium-curly-kit-Harington

De herenkapseltrend 2017 is ook goed te combineren met een baard. Lang en bossig of kort en verzorgd – een baard geeft elke man een heel andere look. De look is erg mannelijk en richt zich op de ogen. Zorg er echter voor dat te veel gezichtshaar geen sinistere indruk maakt.

Mannenknot

herenkapsels-halflang-half-broodje-bro-flow

Dankzij zijn lengte is de Bro Flow zeer veelzijdig en op verschillende manieren te stylen. Als het haar langer is geworden, is er niets dat de “mannenknot” kan voorkomen. Het hipster-kapsel is een geweldig alternatief voor het naar achteren gekamde haar en is super eenvoudig zelf te doen.

En degenen die graag hoeden dragen in de winter?

herenkapsels-medium-long-bro-flow-hat

Hoeden en halflang haar gaan ook heel goed. Het haar dat uit de hoed steekt, roept een stoere look op. Het ziet er bijzonder verfijnd uit in combinatie met een volle baard. Voor de perfecte pasvorm van het haar onder de muts, duwt u het haar eenvoudig met uw vingers losjes omhoog en zet u de muts op. Op deze manier wordt het kapsel gespaard van ongewenste vlakheid.

herenkapsels-halflange-zijscheiding-krullend