Kapsels, haar en kapsels

Ideeën voor kapsels voor golven en krullen voor mannen en tips over styling

krullen kapsels voor mannen wave kit harrington schouderlang haar idee

Mannen met krullen zijn aantrekkelijk. En zonder twijfel heeft krullend haar ook zijn voordelen. Ze creëren textuur en volume en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan haarstijlen. Ze hebben echter het nadeel dat ze vaak moeilijk te controleren zijn en styling tot een uitdaging maken. Zodat dit voor jou niet het geval is, hebben we niet alleen een paar handige verzorgings- en stylingtips samengesteld die goed zijn voor je haar. We hebben ook een aantal stijlvolle krullende kapsels voor mannen die je kunt overwegen als je op zoek bent naar een nieuwe look. Of je nu een kort kapsel wilt, halflange kapsels voor mannen met krullen of zelfs langere varianten, in de volgende lijst vind je gegarandeerd de juiste styling voor jouw smaak en type. Laat je krullen zien of creëer een golvende look met je steil haar!

Combineer golvende en gekrulde kapsels voor mannen met een ondersnit

krullen kapsels voor mannen moderne ondersneden scheertrend

Hoogstwaarschijnlijk is er voor de ondersnijding inmiddels geen verdere uitleg nodig. Met of zonder baard, iedereen kent hem en velen kunnen maar geen genoeg van hem krijgen. De kort geschoren zijkanten en hals van de krullende kapsels voor mannen zorgen ervoor dat de krullen en het volume goed tot hun recht kunnen komen en vormen het hoogtepunt in je styling. Een ander effect is dat het kapsel het gezicht wat langer en smaller doet lijken. Een groot voordeel is dat dit kapsel bijzonder makkelijk en snel te stylen en te onderhouden is.

Stylingtips voor de krullende ondersnit

krullen kapsels voor mannen sidecut ondersneden golven styling tips

Gebruik een föhn om het haar van de wortels naar de punten van het haar te drogen om volume te creëren. Het haar kan zowel voorwaarts als achterwaarts geföhnd worden. Masseer tot slot haarpommade in je haar om het stevigheid en glans te geven. Om dit te doen, doe je een deel van het product in één hand, wrijf je het in je handen en verdeel je het gelijkmatig.

Moderne krullende kapsels voor mannen met zijscheiding

krullen golven kapsels mannen casual zijscheiding hippe kapsel trends heeren baard

Deze variant is ook bekend en populair voor steil haar, maar is net zo geschikt voor krullend en volumineus haar. Ook hier zijn de zijkanten iets korter dan die aan de bovenkant van het hoofd, maar niet zo kort als bij de zijkant of ondersnit. Het lange haar kan vervolgens naar wens links of rechts worden gekamd. De krullen zorgen voor veel volume.

Stylingtips voor de zijscheiding

krullen kapsels mannen zijscheiding ideeën golven golvende look

Ook hier wordt van onder naar boven geföhnd, d.w.z. vanaf de haarwortels tot aan de haarpunten. Je kunt het beste een skeletborstel gebruiken waarmee je de haren omhoog en opzij trekt in plaats van naar achteren. Met je hand style je ook het haar opzij. Fixeer tot slot gekrulde kapsels voor mannen met een zijscheiding met haarwax die tegelijkertijd glans geeft.

Fringe voor korte krullen kapsels voor mannen

krullen golven kapsels mannen pony stijl trendy stijlvolle moderne pony

De zogenaamde franje is ook erg stijlvol. Ook hier zijn de zijkanten en nek korter, terwijl de bovenkant van het hoofd is versierd met meer weelderig haar. In principe is de pony vergelijkbaar met de gekrulde kapsels voor mannen met zijscheiding, alleen dat er geen zijscheiding wordt gevormd bij het stylen. Meestal zijn de delen op de bovenkant van het hoofd iets korter dan bij de zijscheiding, maar dat kan ook variëren. De pony is ook langer dan het haar op de bovenkant van het hoofd.

Stylingtips voor de pony

krullen golven kapsels mannen pony ideeën jong oud zijsnit lang

Als je deze krullende kapsels voor mannen wilt stylen, kun je het beste beginnen met haarmousse voor krullend haar, die je in het vochtige haar inwerkt. Kneed vervolgens je haar met je handen tijdens het föhnen. Werk vervolgens in een textuurproduct (bijvoorbeeld haarwax of stylingpasta) en fixeer eventueel met een lichte haarlak.

Kam het kapsel naar achteren

krullen golven kapsels mannen casual kammen halflang orlando bloei mousse

Deze variant is zeer geschikt voor halflang haar en krullende kapsels voor mannen, maar kan ook gebruikt worden voor de ondersnit. U kunt de perfecte snit krijgen om zo’n kapsel te creëren door aan uw kapper uit te leggen welke styling u in gedachten heeft. Hij kan een prachtige inschatting maken hoe het haar het beste kan worden geknipt. De styling zorgt er vaak voor dat de krullen min of meer gladgestreken worden.

Haar achterstevoren stylen – tips

krullen kapsels mannen halflang terugkammen mannen mannelijk stylen

Werk een sterke pomade in droog haar. Bevochtig het haar met behulp van een spuitfles een beetje en trek het met je vingers naar achteren. Ga met je vingers door je haar. Herhaal het hele ding totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Casual krullende kapsels voor mannen met lang en halflang haar

krullen golven kapsels mannen föhnen styling halflange harrington sterren look

Lang en halflang haar wordt alleen met een schaar geknipt, ook voor mannen. Bij zeer dik haar kunnen ook laagjes in het haar worden aangebracht om het volume te vergroten en het haar vorm te geven. Tegelijkertijd wordt ook het gewicht van het haar verminderd, wat het stylen een stuk makkelijker maakt. Of het nu met krullen of golven is, de kapsels zijn stijlvol en aantrekkelijk tegelijk.

Stylingtips voor lange, trendy krullende kapsels voor mannen

krullen kapsels mannen halflang kneed stylingtips inspiratie

Hoewel je styling misschien als ingewikkeld en tijdrovend zou beschouwen, is dit verre van het geval. Als je het eenmaal onder de knie hebt en eraan gewend bent, hoef je er niet veel tijd aan te besteden. De styling begint met het föhnen na het wassen van je haar, waarbij je het haar met je vingers kneedt. Het resultaat wordt dan eenvoudig aangevuld met een textuurproduct dat in de krullen of golven wordt verwerkt. Je krijgt een casual en chique herenkapsel!

Bobkapsel voor mannen met golvend of krullend haar

krullen golven kapsels mannen bob mannen kapselideeën verzorgingstips kapsel

Ja, de trendy bob voor dames is er ook voor heren en hij ziet er gewoon waanzinnig goed uit! Kit Harrington loopt voorop, maar andere sterren hebben al lang voor de look gekozen. Je kapper kan dan het beste de juiste lengte en snit voor je gezichtsvorm inschatten en de look voorbereiden die je wilt, die je op het einde alleen maar goed hoeft te stylen.

Styling bob voor coole krullen kapsels voor mannen

krullen kapsels mannen bob kapsel tips johnny depp

Een conditioner die niet gewassen hoeft te worden of natuurlijke haaroliën zijn het beste als je de bob wilt stylen. Ze hydrateren en beschermen droog haar, vooral met krullen, wat op zijn beurt een gemakkelijkere styling garandeert. Als je de golvende of krullende kapsels voor mannen wilt stylen, gebruik dan haarmousse en fixeer met een lichte haarlak.