Kapsels

Haartransplantatie in Turkije? HT-expert geeft aanbevelingen

Haaruitval is een probleem dat kan leiden tot marginalisering in de samenleving. Gemiddeld verzamelen ongeveer 6.800 mensen momenteel elke maand informatie over haartransplantatiemogelijkheden in Turkse klinieken. Ook voor 2021 is deze trend zichtbaar, ondanks de restricties door Corona. De redenen hiervoor zijn zeker de aanzienlijk lagere kosten dan in dit land en de jarenlange ervaring van Turkse chirurgen bij het toepassen van de zachte FUE-haartransplantatie in Turkije.

Kosten voor eigen haartransfers in Turkse klinieken

Erfelijke haaruitval komt specifiek voor bij mannen

Erfelijke haaruitval komt specifiek voor bij mannen en kan zelfs een oorzaak zijn van depressie. Bepaalde middelen of medicijnen kunnen haaruitval verminderen of stoppen zolang ze worden ingenomen of gebruikt. Het is echter alleen de haartranspositie die een nieuwe, permanente haardos kan produceren.

De kosten die getroffenen normaal gesproken zelf moeten dragen zijn enorm in dit land. Per graft wordt bijvoorbeeld 4 euro in rekening gebracht. Om een ​​terugwijkende haarlijn op te vullen, zijn vaak alleen al zo’n 2500 grafts nodig, als onderdeel van een FUE-haartransplantatie. De behandelingskosten zouden dus 10.000 euro zijn. Voor grotere kale plekken en rond de 4.000 grafts is de rekening rond de 16.000 euro.

Man met een terugwijkende haarlijn aangetast door haaruitval

Als deze kosten worden vergeleken met die berekend door Turkse klinieken, kunnen patiënten meer dan twee derde besparen. Omdat de gemiddelde prijs per graft 1,25 euro is, inclusief behandeling door de hoofdarts.

Als u echter geen Duitstalige ondersteuning wilt missen voorafgaand aan de behandeling, tijdens en na de ingreep, kunt u de organisatie van uw haartransplantatie in Turkije verlaten Gezondheidsreizen. De directeur van Health Travels is de heer Clemens Weber. Het bureau is gevestigd in Istanbul. Bovendien is de heer Weber al meer dan 10 jaar een expert op het gebied van haarreposities en heeft hij in deze rol al meer dan 1.500 patiënten op hun reizen begeleid.

Is er een winnaar van een klinische test vastgesteld? Welke chirurgen staan ​​bovenaan de ranglijst??

Ervaring van tevreden haartransplantatiepatiënten in Turkije Health Travels

Als de vraag steeds meer toeneemt, zijn er ook steeds meer Turkse aanbieders van haartransplantaties. Dit maakt het voor patiënten vaak moeilijk om de beste kliniek te kiezen.

Hoe herken ik gerenommeerde aanbieders en goede artsen? Hoe serieus zijn de aanbieders? Hoe vind ik de beste dokter? Dus deze en vele andere vragen zijn in de kamer. Onafhankelijke, objectieve evaluaties van haartransplantaties zoals die van een TÜV-instituut en officiële ranglijsten van Turkse artsen zijn tot nu toe niet beschikbaar.

Daarom geeft de heer Clemens Weber als HT-expert nu de volgende aanbevelingen:

1. De beslissing om een ​​arts te raadplegen moet afhangen van het feit of hij of zij de beslissende stappen van de haartransplantatie zelf onderneemt. Met name de extractie van de haarzakjes (grafts) uit de haarcirkel (donorgebied) en het plaatsen van de ontvangende kanalen moeten ook worden uitgevoerd door een ervaren chirurg.

Als de haaroperatie echter wordt uitgevoerd door een technicus of een verpleegkundige die relatief weinig ervaring heeft, kunnen de volgende problemen ontstaan:

– ongecontroleerd dunner worden in het donorgebied

– Schade aan de aangrenzende grafts

– onnatuurlijke uitstraling door verkeerd stikken van de ontvangende kanalen

– gebrek aan ervaring in de distributie van implantaten.

beste dokters kalkoen haartransplantatie

2. Patiënten moeten zorgverleners vermijden die meer dan 2 patiënten per dag behandelen. Omdat haartransplantaties alleen tegen lage prijzen op de markt kunnen worden gebracht, kan deze aanpak alleen werken als er dagelijks verschillende patiënten worden behandeld. De kwaliteit van de haarchirurgie is echter vaak slecht en laat patiënten gefrustreerd achter.

3. Patiënten dienen er altijd voor te zorgen dat er voor, tijdens en na de haaroperatie Duitstalige contacten beschikbaar zijn in de Turkse kliniek. Dit zorgt ervoor dat vragen vakkundig worden beantwoord.

Uitstekende haarchirurgen die volledig bekend zijn met de FUE-methode, de belangrijkste operaties persoonlijk uitvoeren en slechts 1 behandeling per dag uitvoeren zijn:

– dr. Erkan Demirsoy

– dr. Gökhan Gür

– dr. Kayihan Sahinoglu.

FUE-techniek – zachte behandeling zonder zichtbare littekens

haartransplantatie-kalkoen-goede-dokters

In Turkse klinieken wordt de FUE-methode vooral gebruikt voor haaroperaties. In dit land wordt echter nog grotendeels de traditionele FUT-technologie gebruikt.

Als onderdeel van de FUE haarchirurgie haalt de chirurg met behulp van een zeer fijne holle naald de kleinste haarunits/grafts direct uit de haarlijn. In tegenstelling tot de oudere techniek F.U.T. hoeven er GEEN huidstrips inclusief grafts te worden gesneden en vervolgens genaaid. Hierdoor blijft er geen zichtbaar litteken achter.

Als de FUE-haaroperatie succesvol is, kunnen patiënten kort daarna een stijlvol kort kapsel dragen. De minuscule micro-littekens zijn door derden nauwelijks te zien. Dit geldt echter alleen als de haaroperatie wordt uitgevoerd door een zeer ervaren specialist. Een FUE haartransplantatie kan ook uitgevoerd worden zonder de hoofdhaar te scheren.

Een andere moderne methode van haartransplantatie is de DHI-techniek. De grafts worden verwijderd met een speciale CHOI implanteerpen. Dit chirurgische apparaat is hol, dus het pakt de transplantaten op en brengt ze rechtstreeks in de kale gebieden in. Als onderdeel van de DHI haartransplantatie extractie en implantatie worden in één handeling uitgevoerd.

Ervaringen van tevreden haartransplantatiepatiënten in Turkije

gelukkig stel in een haartransplantatiekliniek in turkije

Degenen met overmatig en pathologisch haarverlies die geïnteresseerd zijn in een haartransplantatie in Turkije, kunnen verschillende getuigenissen van voormalige patiënten vinden op online forums en vooral op YouTube. Tevreden patiënten documenteren hier per video uw reis, uw verblijf en het proces van uw haartransplantatie.

Verder zijn er posts te vinden waarin de chronologische volgorde van de groei, vanaf het begin over 3 tot 6 maanden en uiteindelijk 12 maanden, van het nieuwe haar wordt getoond.

Voor na: het succes spreekt voor zich!

haartransplantatie-in-kalkoen

Als HT-expert spreekt de heer Clemens Weber over meer dan 90 procent van alle haaroperaties die worden uitgevoerd op advies van tevreden patiënten. Actieve reclame is dus nauwelijks nodig voor meneer Weber, aangezien de uitstekende resultaten van de patiënten voor wie hij zorgt de beste en vooral overtuigende reclame zijn.

Dit zorgt vooral voor individuele zorg en behandeling door ervaren specialisten en chirurgen voor haartransplantaties. Het primaire doel is altijd om een ​​zachte, natuurlijke haarlijn te creëren. Hiervoor worden zogenaamde single grafts geïmplanteerd in de voorste rij van een haarlijn.

Bij het verwijderen (extractie) van de haarzakjes zorgt de chirurg er ook voor dat dit gelijkmatig gebeurt in het donorgebied (haarlijn op het achterhoofd) om het donorgebied te behouden. Omdat resterend haar kan worden gebruikt voor een latere haartransplantatie.

Haartransplantatie in Turkije ondanks coronamaatregelen

pcr-test bij binnenkomst vanuit turkije

Ondanks de pandemie zijn alle geplande haaroperaties sinds juli 2020 volgens schema uitgevoerd. Turkije is een staat die de voorgeschreven hygiëneconcepten (viruscontrole) uiterst zorgvuldig naleeft en strikt toepast. Dit wordt met name gegarandeerd door de uiterst strikte controles die worden uitgevoerd door de Turkse ministeries van Volksgezondheid en Toerisme.

Binnenkomende/verlatende patiënten dienen voor hun haartransplantatie in Turkije het volgende in acht te nemen:

– Op Duitse luchthavens eisen luchtvaartmaatschappijen een negatieve PCR-test bij het inchecken.

– Dit kan in Duitsland voor ongeveer 60 euro.

– Voor vertrek van de Turkse luchthaven is ook een up-to-date PCR-test vereist voor het inchecken. Verdere documenten zijn nog niet nodig.

– Health Travels organiseert deze PCR-test voor haar patiënten in Istanbul in een internationaal erkend testcentrum.

De meerderheid van de patiënten bij Health Travels plant sowieso een korte vakantie van ongeveer 2 weken na hun haaroperatie om te wachten op het genezingsproces. Dit betekent dat de gebruikelijke quarantaine thuis niet aan de orde is.