Kapsels

Nieuwe haartransplantatiemethode ontwikkeld in Turkije, in het mekka van haartransplantatie

Veel mensen die getroffen zijn door haaruitval reizen jaarlijks vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland naar Istanbul voor een haartransplantatie. Dit is niet ongebruikelijk aangezien Istanbul het Mekka is voor haartransplantaties en baardhaartransplantaties. De armaturen voor haartransplantaties werken in Turkije en doen elke dag hun best om mensen met haaruitval een nieuw zelfvertrouwen te geven door hun nieuwe esthetiek. De meeste innovaties op het gebied van haartransplantatie komen ook uit Turkije.

Nieuwe haartransplantatiemethode ontwikkeld in Turkije

Het is gloednieuw NEO FUE haartransplantatie, die gebaseerd is op de conventionele FUE-methode van haartransplantatie en een effectieve verdere ontwikkeling vertegenwoordigt. Deze innovatieve methode is ontwikkeld door Dr. Balwi en zijn behandelteam ontwikkeld en uitgevoerd exclusief bij Elithair. De revolutie in de transplantatie van eigen haar is gebaseerd op de wetenschap dat versterkte haarwortels sneller aansluiten op de aanvoerzenuwen. Dit verkort en optimaliseert het genezingsproces en de groeisnelheid van het geïmplanteerde haar is hoger.

Wat is er specifiek nieuw aan deze methode??

De getransplanteerde grafts groeien beter op basis van de activatie van de haarwortels vooraf

Aan de nieuwe ontwikkeling gaan jarenlang onderzoek en talrijke praktijktesten vooraf. Dit tilt haarimplantatie naar een heel nieuw niveau. Verzwakte follikels in de hoofdhuid zijn voorgeactiveerd, dus je kunt rekenen op sterke en gezonde grafts op het moment van haartransplantatie in Turkije. Dit verkort en optimaliseert het genezingsproces en de groeisnelheid van het geïmplanteerde haar is hoger. Twee weken voor de minimaal invasieve procedure ontvangt de patiënt een pakket met daarin de NEO FUE PREPARAAT inclusief gebruiksaanwijzing. Op basis van de haarwortelactivering vooraf, groeien de getransplanteerde grafts beter en wordt de haardichtheid in het ontvangende gebied verhoogd. Het totale resultaat is volumineuzer, omdat de haarwortels optimaal zijn voorbereid op verwijdering en transplantatie.

Na jarenlang onderzoek met onbeperkte expertise en praktijkervaring is de haartransplantatietechniek geoptimaliseerd om het beste resultaat te garanderen. De NEO-haartransplantatie in Istanbul zorgt voor een volledig natuurlijke haardichtheid in het donor- en ontvangergebied. Het getransplanteerde haar is aanzienlijk volumineuzer dan bij andere methoden. De BEREIDING heeft een positief effect op de genezing en versnelt het proces effectief.

Waarom kiezen velen voor haartransplantatie in Turkije??

Haartransplantatiemethode in Istanbul, het mekka van haartransplantatie

De beroemdheden van de industrie werken in Turkije en ontwikkelen al moderne haarimplantatietechnieken totdat ze zijn geperfectioneerd en daarom absoluut betrouwbaar zijn.

Een reden voor medisch toerisme in Turkije die niet uit de hand kan worden gelopen, zijn de lage prijzen met dezelfde kwaliteit als in Duitsland. Iedereen die een haartransplantatie laat uitvoeren in Istanbul kan worden voorbereid op Duitse normen en maximale hygiëne. Het is niet langer een geheim dat dezelfde diensten in dezelfde kwaliteit als in Duitsland veel goedkoper zijn in Turkije.

Bij Neo Fue haartransplantatie is de groeisnelheid van het geïmplanteerde haar hoger

Voor wie zijn de prijzen? Haartransplantatie in Turkije Als je het vergelijkt met de kosten van haartransplantatie in Duitsland, zul je al snel een serieus verschil merken. Maar in tegenstelling tot de eerste gedachte dat de besparing te vinden is in de kwaliteit, hebben de prijsvoordelen heel andere redenen. De personeelskosten in Turkije liggen ruim onder de tarieven in Duitsland. Omdat vol haar van bijzonder belang is in de Turkse cultuur, wordt de haartransplantatiesector zelfs gesubsidieerd door de staat. Naast de personeelskosten zijn de huur- en aankoopkosten van onroerend goed in Turkije lager dan in Duitsland. Gemiddeld kost een enting in Turkije ongeveer EUR 1,89, terwijl dezelfde graft in Duitsland EUR 3,29 kost.

Ook moet worden vermeld dat het boeken van een all-inclusive pakket ervoor zorgt dat uw verblijf perfect georganiseerd en afgestemd is op de haartransplantatie, inclusief een shuttle van en naar de luchthaven, hotelaccommodatie en de transfer naar de haarkliniek. Ook de nazorg zit in het servicepakket en kan in een haarkliniek in je eigen woonplaats in Duitsland.

Haartransplantatie ervaring in Istanbul

Haartransplantatie ervaring in Istanbul

De ervaringen en beoordelingen voor haarimplantaten in Turkije zijn altijd positief. U kunt de beste indruk krijgen door recensies op internet te zoeken of video’s op YouTube te bekijken. In de evaluaties van de mensen die de haartransplantatie al met succes hebben laten uitvoeren, komt naast hun enthousiasme voor het resultaat ook de kwaliteit van de dienstverlening tot uiting. De vriendelijkheid, een Duitstalig behandelteam, een hoffelijke allround organisatie en prijsvoordelen zijn net zo populair als de haartransplantatie zelf.De vele video’s die het behandelproces documenteren of de voor-en-na foto’s zorgen voor maximale transparantie voor de patiënt vanaf het begin een goed gevoel gegeven.

Haartransplantatie in Turkije tijdens Corona-tijden

Haartransplantatie in Turkije tijdens Corona-tijden

In tijden van de Corona-crisis worden veel getroffenen nu geconfronteerd met de vraag of een haartransplantatie in Istanbul überhaupt mogelijk is. Er is echter niets om je zorgen over te maken. De behandeling vindt plaats onder Covid-19 veiligheidsmaatregelen en de hoogste hygiënische normen. Het enige dat u nodig heeft om deel te nemen, is een PCR-test die niet ouder is dan twee dagen. Voor de minimaal invasieve ingreep is nog een coronatest nodig, maar deze wordt zonder problemen aangeboden in de haarkliniek met eigen laboratorium. Als de uitslag negatief is, staat niets een haartransplantatie in de weg. Meer informatie vind je in onderstaande video: