Keuken meubels

Bulthaup Küchen Design – Duitse creativiteit en nauwkeurige fabricage

rustieke-moderne-luxe-keuken-roestvrijstalen kast

Een ongelooflijk ontwerp, indrukwekkende stijl, hoge kwaliteit en interessante materialen bepalen dat Bulthaup Keuken ontwerp, dat is onmiskenbaar. Het toonaangevende bedrijf is duidelijk een van de beste meubelfabrikanten ter wereld.

Bulthaup keukendesign – praktisch en luxe ingericht

Bulthaup keuken luxe design

de luxe Bulthaup keukenontwerp is een droom die is uitgekomen. Bulthaup is niet alleen architectuur en een fijne mix van verschillende materialen, het is een filosofie die een geheel nieuw perspectief geeft. De geschiedenis van het bijzondere meubelbedrijf is misschien wel minstens zo fascinerend als de collecties zelf.

Bulthaup keukendesign – fascinerend concept, perfecte uitvoering

 B3 keukensysteem zwarte paneelkeuken

 Een van de dingen die u misschien zullen verbazen, is dat het bedrijf – Bulthaup keukenontwerp bestaat al meer dan 50 jaar. In feite werd het in 1949 opgericht door Martin Bulthaup. Hij kocht een houtzagerij van boeren in een klein stadje niet ver van de Alpen. De stad heette Bodenkirchen. Tijdens de eerste jaren produceerde de meubelfabriek aanrechtbladen.

Veel opbergruimte, elegante keukenbladen – Bulthaup

Bulthaup-moderne-keuken-roestvrijstalen aanrecht

Hun producten waren zeer succesvol en de naam Bulthaup groeide in populariteit. Het bedrijf begon hun artikelen in het hele land te verkopen. Tot begin jaren zeventig Bulthaup keukenontwerp heeft al een innovatief project ontwikkeld dat nogal visionair was – namelijk dat de keuken van de toekomst niet zozeer zal worden gebruikt om te koken, maar om de afgewerkte maaltijd op te warmen.

Bulthaup keukens – het bewijs van Duits perfectionisme

moderne-witte-minimalistische-keuken

Wanneer we over zijn Bulthaup keukenontwerp spreken, dan kunnen we alleen maar superlatieven noemen … Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen, een uitstekende creatieve aanpak en combineert op een spannende manier moderne architectuur met interieurdesign. Als je al uit de Bulthaup Als keukens geïntrigeerd zijn, zult u zeker begrijpen waarom ze in de loop der jaren zoveel onderscheidingen hebben ontvangen voor hun ontwerpen. Slechts een paar voorbeelden – Elle Décor Design Award, 15th International Astrid Awards, NY, Best Year Award van Interior Design Magazine en vele anderen.

Keuken met ruime opbergruimte

Keuken opbergruimte Bulthaup

B2 keuken – kroonluchter

B2 keuken kroonluchter

Elegante keukenspoelbak van roestvrij staal

Aanrecht roestvrij staal

Grijs aanrechtblad met RVS werkblad

grijs aanrecht RVS werkblad