Keuken meubels

Drie geweldige renovatie-ideeën voor Franse landelijke keukens

Houten vloer-laminaat-landelijke keuken

 

Franse landelijke keukens zijn enkele van de meest interessante ideeën voor renovatie. De inrichting, de kleuren en de stijl zorgen voor een warme, gezellige sfeer. U kunt beginnen met het renoveren van uw keuken en kiezen voor de Franse landelijke uitstraling. Hier zijn slechts een paar ideeën die u kunt realiseren.

Franse landelijke keukens – donker hout voor de keukenkasten

warm-donker-hout-kleur landelijke keuken

Donker hout voor de tafel en de keukenkasten is een must in de Franse landelijke keukens – Passende kasten vind je in een tweedehands boekhandel of kleine meubelzaken die oude meubels opknappen / eventueel zijn er zeker interessante dingen op de rommelmarkt /. Zelfs als de keukenkasten en meubels er oud uitzien, schilder ze niet opnieuw – dat is precies het effect dat we nastreven. Oude meubels zorgen voor een bijzondere sfeer en je waant je in oma’s huis.

Franse landelijke keukens – rode accenten

interessante-jaloezieën-donkerder-Holzitsch-landelijke-stijl-keuken

Veel Frans Landelijke keukens zal lichtere of zelfs witte keukenkasten contrasteren met een rode natuurstenen muur of bakstenen muur. Dit zorgt voor een contrast dat het interieur interessanter maakt en er tegelijkertijd comfortabel uitziet. In de landhuiskeuken kunt u laminaat of tegels bedekken. Welke vloer je ook kiest, deze moet in een neutrale kleur worden gekozen. De donkere kasten in combinatie met roestvrijstalen keukenaccessoires zorgen voor nog meer interessante accenten. Elegante ijzeren accenten zoals kroonluchters zullen ieders aandacht trekken. De tafel in de landelijke keuken is groot, meestal in het midden van de kamer. Optioneel kan deze worden vervangen door een kookeiland en stoelen.

Franse landelijke keuken – de juiste gordijnen kiezen

donkere-keuken-eiland-groot-land-keuken-idee

Als je grote ramen hebt, heb je geen jaloezieën nodig. Kies voor transparante gordijnen in lichte kleuren met bloemmotieven – zodat je nieuwe/oude Franse landelijke keuken zoveel mogelijk kunnen profiteren van zonlicht. Versier de keuken met bloemen en presenteer je porseleinen borden zodat ze ook deel uitmaken van de decoratie. Ze kan een kroonluchter met kaarsen kiezen – het geeft de kamer een authentieke uitstraling.

Witte Franse landelijke keuken

witte-franse-landelijke-keuken

Marmeren toonbank en witte vloertegels

Marmeren aanrecht-witte vloertegels-landelijke keuken

Klassieke landelijke keuken contrasterende kleuren

klassieke landelijke keuken contrasterende kleuren

Traditionele witte keuken-oranje jaloezieën

traditionele-witte-keuken-oranje-jaloezieën

Rode keuken Counter-Franse keuken

rode-keuken-aanrecht-keuken-franse-stijl

Retro nasmaak landelijke keuken

retro smak landelijke keuken

Landelijke keukenrenovatie

Landelijke keukenrenovatie

Landelijke keuken met groen gordijn

groene gordijn landelijke keuken