Keuken meubels

Keukenapparatuur bevat klassieke traditie en moderne stijl

wit-blauwe paneelkeuken

De wereld van keukendesign heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld. Tegenwoordig is het niet genoeg als de Keuken apparatuur is praktisch – het moet ook visueel indrukwekkend zijn. Atypische ontwerpen die comfort en stijl combineren hebben de voorkeur. De inbouwkeukens van Neff zijn een voorbeeld van hoe klassieke traditie vakkundig in modern design kan worden verwerkt.

Keukenapparatuur – klassiek, modern en intelligent

wit-blauw-vierkanten keukeneiland

Neff is een bedrijf dat in de loop der jaren bekend is geworden als Neff Kitchens. De reden – het team is ingeschakeld Keuken apparatuur gespecialiseerd. Het bedrijf is opgericht door de zorgvuldige vakman Paul Neff, die een extra voorliefde heeft voor de keuken – als het hart van elk huis. Vanaf het begin – de jaren zestig van de vorige eeuw – waren zijn ontwerpen een visuele verbinding tussen traditie en moderniteit.

Traditionele en moderne keukenapparatuur van Neff

rond-keuken-eiland-modern-aanrecht

Het geheel Keuken apparatuur von Neff komt overeen met de omschrijving ‘intelligente keuken’ – innovatief en luxe, met praktisch georganiseerde opbergruimte en veel ingebouwde kasten, waar je tijdens het koken gemakkelijk bij de afwas kunt komen. De ontwerpers en medewerkers van Neff hebben met succes zowel traditionele als moderne ontwerpen gemaakt. De traditionele keukenontwerpen zijn gegroepeerd onder de naam Louis Philippe-collectie. Gepolijste, glanzende werkbladen en houten keukenbladen zorgen voor een gezellige sfeer. De inspiratiebron is zonder meer het symbool van het Franse interieurdesign – authentieke decoratiestijlen en accenten doen hieraan denken.

Moderne en multifunctionele keukenapparatuur

traditioneel-hout-keuken-lichtgroen

De moderne daarentegen valt op Keuken apparatuur met duurzame, eigentijdse materialen die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd. Het roestvrijstalen werkblad en de afzuigkap contrasteren met het houten aanrecht en de planken. Het kookeiland heeft een onregelmatige vorm en oogt sculpturaal. Praktisch halfrond keukeneiland, verstelbare keukenpanelen garanderen dat de modulaire keuken zich aan elke ruimteindeling kan aanpassen.

Accessoires voor keukenapparatuur

Snijplank open planken

De onderneming Neef geeft haar klanten de mogelijkheid om de afzonderlijke componenten uit de catalogus te selecteren en te combineren, zodat de perfecte keukenapparatuur voor hen wordt gecreëerd. Opbergruimte – opties, flessenuittrek, plintlades of bestekinzet – u kunt ook kiezen voor open planken en zelfs voor decoratieve vazen.

Van Abigail

Retro-look keuken

Retro-look keuken

Marmeren werkblad-klassieke keuken

Marmeren aanrecht-klassieke-keuken

Klein zwart kookeiland

kleine-zwarte-keuken-eiland-groene-muur

Klassiek keukenontwerp

Houten stoelen-hanglamp-klassiek-keuken-design

Grote landelijke keuken

grote landelijke keuken

Elegante witte keuken

Eiken keukenblad glanzend werkblad

Kookeiland met RVS werkblad

RVS werkblad inbouwkast

Kruidenrek

Kruidenrek-praktisch-wandmeubel-keuken

Bestekinzet-moderne onderkast

Bestekinzet-moderne-kast-keuken