Keuken meubels

Kies een modern keukenwerkblad afhankelijk van de interieurstijl

wit-keukenwerkblad-modern-Deisgn

Het zeer brede aanbod van Aanrecht in de keuken Ontwerpen die beschikbaar zijn, kunnen meer verwarrend dan nuttig zijn. Van alle keukenaccessoires moet het werkblad het meest duurzaam zijn, want het moet bestand zijn tegen stoten, snijden, warm en koud. Het juiste werkblad vinden is niet eenvoudig!

Stem keukenwerkbladen af ​​op het interieur

wit-modern-keuken-aanrecht

In het geval van de Aanrechtbladen in de keuken De gouden regel is van toepassing – u krijgt waar u voor heeft betaald. Beknibbel dus niet op een aanrechtblad en kies voor het beste wat er op de markt is. Anders wordt u verrast door ongeplande renovaties, wat niet handig of praktisch is.

De stoerste en meest luxueuze ontwerpen van keukenwerkbladen zijn gemaakt van steen of marmer. Ze zien er niet alleen goed uit, ze zullen je ook je leven lang van dienst zijn in de keuken. Marmer is een kenmerk van de klassieke stijl en is zeer esthetisch, past in bijna elk interieur – van een gezellige klassieke keuken tot moderne en ultramoderne keukeninterieurs.

Modellen en materialen keukenwerkblad

Marmeren keukenblad-klassieke keuken

Houten keuken donker marmeren aanrecht

Kies er een voor een zeer moderne look Aanrecht in de keuken gemaakt van roestvrij staal. Niet alleen heel praktisch, maar ook heel duurzaam en hygiënisch. Het is geen toeval dat de professionele fornuizen dit aanrechtblad prefereren voor restaurants. Het design past perfect bij het eenvoudige, moderne interieur in Scandinavische of minimalistische stijl. Houten werkbladen voegen een warme en huiselijke sfeer toe aan de kamer en zijn ook een populaire keuze – maar wees voorzichtig met ze, want ze vereisen regelmatig onderhoud en schoonmaken is ook moeilijker.

Kies het juiste keukenblad voor jouw keuken

Hout-keuken-modern-aanrecht-donker

Laminaat keukenblad

Misschien wel de meest voorkomende variant voor Aanrecht in de keuken deze is gemaakt van laminaat. Hoewel het een goedkopere optie is, moet het met grote zorg worden verzorgd, vergelijkbaar met hout.

De kleuren voor de werkbladen zijn traditioneel in een eenvoudig, neutraal kleurenschema – zwart, wit, beige of grijs. Het doel – ze moeten een mooie aanvulling zijn op je keuken en de mooie meubels of decoratie beter tot hun recht laten komen.

Van Jazo

Aanrechtblad van roestvrij staal keukeneiland

Moderne roestvrijstalen keuken

modern roestvrijstalen aanrecht in de keuken

Interessant wit keukeneiland

interessante-witte-ronde-keuken-aanrecht