Keuken meubels

Kwalitatieve keukenontwerpen van Studio Becker

RVS kwaliteitskeuken

Kwalitatieve keukens moet aan drie hoofdcriteria voldoen: een elegante uitstraling, een perfecte fabricage van hoogwaardige materialen en een keurmerk waaraan u de fabrikant gemakkelijk kunt herkennen. Het geheim achter het succes van Studio Becker ligt precies hierin – ze volgden het recept en dat blijkt.

Kwalitatieve keukens van Studio Becker – Europese traditie en Amerikaanse kwaliteit

moderne zwarte paneelkeuken

Tegenwoordig wordt het productieproces bij de Scandinavische Studio Becker bepaald door de lange Europese traditie en Amerikaanse kwaliteit. Het bedrijf begon als een kleine fabrikant, maar de vakkundige uitvoering en interessante ontwerpen trokken de aandacht van Amerikaanse meubelfabrikanten naar de ontwerpstudio. Het Scandinavische bedrijf werd omgevormd tot een internationaal bedrijf, waarvan de naam snel populair werd over de hele wereld. Kwalitatieve keukens zijn populair dankzij hun ontwerp en fabricage – de Studio Becker-catalogus biedt beide. Veel interessante modellen – modern en klassiek, innovatief en traditioneel, minimalistisch of excentriek zijn beschikbaar. De meeste zijn hightech, in lijn met moderne trends.

Kwalitatieve keukens met een licht en eclectisch design

minimalistische-witte-keuken-groene-LED-verlichting

Kenmerkend voor Studio Becker zijn de kwalitatieve keukens met een licht en eclectisch design. Je hebt je ontwerpen voor kwaliteitskeukens Opgedragen aan mensen die van buitengewone meubels houden. Mooie, glanzende oppervlakken, eenvoudige en compacte vorm en veel originele materialen zijn gebruikt zodat elk model er uniek uitziet. Het klassieke deel van de collectie daarentegen omvat stijlvolle houten configuraties met gouden versieringen, houtsnijwerk en kroonluchters.

Modulaire kwaliteitskeukens

Modulair keukenontwerp

Modulair kwaliteitskeukens van Studio Becker zijn een echt hoogtepunt van de collectie en bieden talloze mogelijkheden voor ruime ruimtes, waar veel interessante opbergmogelijkheden het leven van het hele gezin veel gemakkelijker zullen maken. Ze zijn praktisch en comfortabel en u kunt uw eigen droomkeuken ontwerpen, die niet alleen multifunctioneel maar ook zeer smaakvol is geconfigureerd.

Van Abigail

Futuristisch wit keukeneiland

minimalistisch-wit-halfrond-keuken-eiland

 Elegante klassieke houten keuken

elegant-klassiek-houten keuken

Eiken ingerichte keuken

Ingerichte keuken eiken panelen

Bestekgerechten-kwalitatieve keuken

Bestek-servies-kwalitatieve-keuken