Keuken

Keuken

Sfeervolle en moderne keuken met CESAR ARREDAMENTI

Moderne-geheel-witte-keuken-CESAR-ARREDAMENTI

CESAR ARREDAMENTI is een Italiaanse ontwerpstudio met ontwerpers die zorgen voor de moderne keuken en hun hoogwaardige stijl. Ze gaan verder dan het traditionele idee dat een moderne keuken praktisch, compact en alles bij de hand moet zijn. CESAR ARREDAMENTI is gebaseerd op de excentrieke decors, ongebruikelijke keukenmeubels en de balans tussen verschillende stijlen zoals minimalisme, barok, vintage, Grieks en hightech.

Moderne keuken met een groot zwart aanrechtblad en houten kasten

grote-keuken-top-zwart-houten kasten-CESAR-ARREDAMENTI

Door iets ongewoons toe te voegen, CESAR ARREDAMENTI de moderne keuken een beetje raar maar toch gezellig en leuk genoeg om je altijd blij te houden. De Italiaanse ontwerpers volgen de retrotrends op het gebied van hoge kolommen en lange muren. Ze zijn niet versierd, maar de werkbladen en keukenkasten zijn verfraaid met kristallen vazen, keramische mokken of elegante champagneglazen.

witte hoogglans moderne keuken

wit-hoogglans-keuken-CESAR-ARREDAMENTI

Het team van CESAR ARREDAMENTI gebruikt marmer, beton en glas bij de creatie hun moderne keukens. De reflecties van de gladde vlakken versmelten met de magische sfeer van de ruimte en spelen mooi met het zonlicht. De lampen en kroonluchters zijn retro van stijl, met een romantische schouw of een ouderwetse fauteuil in koninklijke stijl.

glamoureuze moderne keuken van CESAR ARREDAMENTI

glamoureuze-moderne-keuken-CESAR-ARREDAMENTI

De moderne keuken van CESAR ARREDAMENTI is indrukwekkend en magnifiek. De gloeiende sets en glazen worden buiten de kasten gelaten om een ​​beter humeur te creëren en de glamoureuze sfeer te onderstrepen. Moderne keukens van CESAR ARREDAMENTI zijn ook ideaal voor het creëren van ruimtes voor grote gezinnen.

Abigaïl

witte glamoureuze luxe keuken

witte-glamoureuze-luxe-keuken-CESAR-ARREDAMENTI

 rode keuken

rode keuken-CESAR-ARREDAMENTI

Hout ontwerp

hout-design-keuken-CESAR-ARREDAMENTI

Roestvrijstalen keuken met houten kasten

roestvrijstalen-keuken-met-houten-kasten-CESAR-ARREDAMENTI

moderne keuken in neutrale tinten

moderne-keuken-neutrale-tinten-CESAR-ARREDAMENTI

licht hout en ontwerpschema

moderne-keuken-licht-hout-design-schema-CESAR-ARREDAMENTI

stijlvolle-keuken-donker-hout-CESAR-ARREDAMENTI

open-keuken-donker-hout-CESAR-ARREDAMENTI

wijn-rode-keuken-u-vorm-CESAR-ARREDAMENTI

sfeervolle-moderne-keuken-oranje-tinten-CESAR-ARREDAMENTI

aantrekkelijke-keuken-grijs-geel-CESAR-ARREDAMENTI

Read more
Keuken

De supertoffe keukens van Mobalpa

groen-oranje-super-coole-keukens

Tegenwoordig zijn de moderne huizen praktisch, uitnodigend en elegant ingericht, waardoor het interieur een echte levensvreugde uitstraalt en een gezellige sfeer creëert. de super toffe keukens van Mobalpa hebben een aantrekkelijk design – je bent klaar voor nieuwe inspiratie?

Mobalpa – de meesters van supercoole interieurideeën voor keukens

Australië keukenontwerp

Als je nog niet van het Franse meubelbedrijf Mobalpa hebt gehoord, is dit het moment om een ​​indruk te krijgen van hun catalogi en producten. Het getalenteerde ontwerpersteam achter het merk heeft uitstekend werk geleverd door de gewone, zelfs saaie keuken volledig te transformeren. Deze super toffe keukens een sfeer bieden waar het hele gezin kan koken, eten en samen quality time doorbrengen. Mobalpa is gespecialiseerd in het creëren van een ruimte vol positieve emoties zonder dat de stijl op de achtergrond blijft.

De supertoffe keukenideeën voor het hele gezin

rustieke-hoek-keuken-klassieke-stijl

Als u door een Mobalpa-catalogus bladert, zult u zeker onder de indruk zijn van de glanzende oppervlakken en perfecte constructies van de modulaire keukens. De combinatie tussen comfort en gezelligheid, de luxe elementen en het veelzijdige gebruik van de keukenkasten maken het leven een stuk makkelijker.

Keukendesigns combineren gezelligheid en comfort

lichtpaars keukenontwerp

En dat niet alleen – de supercoole keukens van Mobalpa zijn ruim en comfortabel. Een goede organisatie van de beschikbare ruimte en de vele mogelijkheden om de individuele panelen opnieuw te ontwerpen, afhankelijk van de inrichting van de ruimte, kenmerken de supercoole keukens van Mobalpa. Zelfs de hoekkeuken is opnieuw ontworpen.

Kleurenschema’s en materiaalkeuze

Moderne-keuken-ontwerpen-Mobalpa

de super toffe keukens van Mobalpa bieden veel kleuropties waaruit klanten kunnen kiezen. Zachte nuances hebben zeker de voorkeur van de ontwerpers. Ook de gebruikte materialen verschillen per stijl – je kunt zowel kiezen voor een volledig witte glanzende minimalistische keuken als voor een rustieke houten keuken. Eclectische decoratie, innovatieve kroonluchters en roestvrijstalen meubels vullen de keukens aan.

Buitengewoon, gedurfd en interessant – de supercoole keukens van Mobalpa

Cosy-Perinne-keuken-blauw-tafelkleed

Mobalpa zijn een Frans meubelbedrijf dat de keuken opnieuw heeft ontworpen. Het biedt een groot aantal exclusieve keukeninterieurideeën gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kunststof, eiken, roestvrij staal en met een mooie afwerking.

Van Abigail

Witte en groene Niobe keuken

wit-groen-Niobe keuken

Super gave keuken wit

super-cool-keuken-wit

Praktisch houten keukeninterieur

praktisch houten keukeninterieur

Glanzend grijze keukenkasten

glanzend-grijze keukenkasten

minimalistische paneelkeuken met zwarte barkrukken

minimalistische-paneel-keuken-zwarte-barkrukken

Interessante hanglamp boven het aanrecht

interessante-hanglamp-keukenbar

Donkere contrasten in de keuken

Houten keuken-eiken-donker-contrasten

Elios moderne keuken

Elios-moderne-keuken-donkere-keukentafels

Read more
Keuken

Futuristisch keukenontwerp van Splinterworks uit Engeland

Fascinerend futuristisch keukendesign

Lachend in het gezicht van de conventie, werden deze opwindende en innovatieve keukeneenheden gecreëerd door het designbedrijf “Splinterwerken’ gemaakt vanuit Engeland. Het jonge bedrijf werd pas ongeveer twee jaar geleden opgericht en is al op de wereldmarkt. Het is niet verwonderlijk met zulke fascinerende producten als die van hen futuristisch Keuken ontwerpen.

Deze super stijlvolle units zijn ontworpen door kunstenaars en ambachtslieden om krachtige esthetiek te combineren met uitstekende functionaliteit. Moe van de conventionele kabels voor keukenapparatuur ‘Splinterwerken’ met uw futuristisch ontwerp een nieuwe dimensie toevoegen aan deze werkomgeving. Dit is typerend voor hun werk”Omslagpunt “- Project dat een uitzonderlijk mooie ruimte creëert die meer op een foyer van een kunstgalerie lijkt dan op een eenvoudige keuken.

Splinterwerken  futuristisch keukenontwerp

futuristische keukens van Splinterworks

De hier beschreven eenheden zijn de ultieme futuristisch keukenontwerp en lijken op modernere sculpturen dan functionele tellers en apparaten. ‘Splinterwerken’ het is echter erg gericht geweest op bruikbaarheid en niets in deze ontwerpen is grillig en zonder enig nuttig doel. De vrijstaande vormen van de vloerelementen zijn zowel hoekig als gewelfd, afhankelijk van de kijkhoek. De werkbladen vormen een brede boog en de units rusten op een ongelooflijk slanke basislijn. Door deze naar binnen hellende werkbladen ontstaat maximale ruimte en beenruimte zodat het eten in de kan worden genuttigd futuristische keuken is een zeer aangename ervaring. De curve is ideaal voor werkzaamheden waarbij alle gebieden gemakkelijker te bereiken zijn. Dit ontwerp is geconfigureerd als een futuristische arena voor voedselbereiding, koken, eten en tenslotte de afwas. Alle activiteiten die je in elke normale keuken kunt doen, doe je hier ook in stijl.

futuristisch Keuken ontwerp – Arena voor voedselbereiding

Het futuristische keukenontwerp biedt ook een nieuwe benadering van opslag. Voor deze gelegenheid zijn de kasten eenvoudige halfronde vormen. Ze zijn aan de muur bevestigd door een ingenieus systeem van overlappende segmenten waarvan wordt aangenomen dat ze zijn geïnspireerd op de vorm van een sinaasappel. Deze innovatieve kasten worden, wanneer ze worden geopend, aantrekkelijke vitrines in de futuristische keuken en wanneer gesloten – prachtige sculpturale objecten.  ‘Splinterwerken’ Was bedoeld voor hun futuristische keukenontwerp,

“… .. een volledig functionele maar ook soulvolle plek die zowel in sociale contacten als in dagelijkse routinetaken kan worden gewaardeerd.”

Dat doel en nog veel meer heb je zeker bereikt.

Futuristisch keukendesign – kasten met halfronde vormen

door Jaz

Ontwerper: Splinterwerken

“>

Read more
Keuken

43 moderne keukens – een geweldige collectie van Allmilmo

moderne keukens stone-wall-beige-wood-minimalist

Allmilmo is hier op 43 ongelooflijke moderne keukens vitrine. U zult uw aandacht trekken met de prachtige combinatie van moderne, klassieke en minimalistische stijl. De harmonie en balans in het ontwerp van deze moderne keukens worden subtiel benadrukt en onderstreept met enkele excentrieke decorelementen. Het belangrijkste kenmerk van het elegante meubilair is de absolute functionaliteit.

moderne keukens met kookeiland eettafel combinatie

moderne keukens groen-wit-bakstenen muur design-loft

Alle 43 moderne keukens van Allmilmo zijn ontworpen volgens klassieke normen en trends. Je merkt meteen dat de avant-garde motieven in de decoratie de kamers echt geweldig en buitengewoon maken. Het moderne design van de Allmilmo keukens bestaat uit de houten materialen voor de meubels en enkele delicate vloertegels in neutrale kleuren. Beige, bruine, groene, witte, zwarte en grijze nuances zijn perfect afgestemd op de glazen oppervlakken en planken.

moderne keukens van Allmilmo met grote werkbladen

moderne k + chen roze-design-wit-hoogglans kasten

Onder de 43 moderne keukens van Allmilmo we zien dat ze bijna allemaal fijn gepolijst en gelakt zijn. De keukenkasten zijn verlengd zodat ze ruim, lang en handig zijn voor alle huishoudelijke klusjes. Werkbladen en eettafels zijn versierd met Chinese vazen, keramische borden en glazen. De imitaties van baksteen en dierenhuid worden geïntroduceerd, zodat de oorspronkelijke conceptie in een traditionele modern keukenontwerp Gebracht worden.

interessante opstelling van het aanrecht

moderne-keukens-allmilmo-design-parket-wit-meubels

Eenvoud en netheid zijn de belangrijkste regels die het team van Allmilmo Studio volgt bij het creëren van een moderne keuken. Ze organiseren liever meer meubels in moderne keukens, zodat er meer opbergruimte is voor alle keukengadgets, apparaten, sets, borden, enz. De moderne keukens van Allmilmo zijn netjes, fris en mooi. De ontwerpers beïnvloeden het idee van gemak en esthetiek, zodat snobisme en gekheid achterblijven.

Moderne meubelen

moderne-keukens-keuken-eiland-zwart-vloer-design

zwart-wit keukenmeubel met rode accentmuur

zwart-wit-keukenmeubels-rood-accent muur

100 woonideeën voor de keuken en de verschillende keukenstijlen

zwart-wit keukenmeubilair en houten vloer

zwart-wit-keukenmeubel-houten vloer

zwarte luxe keuken met marmeren vloer

zwarte-luxe-keuken-marmeren-vloer

zilveren keukenmeubels zwarte vloeren

zilver-keuken-meubel-zwart-vloeren

kleine-u-vormige-keuken-allmilmo

alle witte keukenmeubels en zwarte muren als contrast

volledig witte keukenmeubels-zwart-muren-contrast

moderne keuken bar leren barkrukken

effectieve contrasten – zwarte en witte moderne keukens

effectieve-contrasten-zwart-wit-moderne-keukens

Moderne-keuken-grote-keuken-eiland-Allmilmo

moderne keuken-zwarte-muren-houten kasten  RVS-keuken-groen-accent muur

grote-moderne-keuken-rood-accent muren

wit-hoogglans-keuken-allmilmo

moderne-keuken-veel-opbergmogelijkheden

adembenemende-rode-keuken-marmeren-vloer

moderne-keuken-lange-houten-counter-Allmilmo

witte-marmeren-tegels-moderne-keuken

grote-eiland-partijen-bergruimte-allmilmo-keukens

u-vormige-keuken-in-keuken-apparatuur

wit-keukenmeubel-houten accent  moderne-witte-keuken-blauwe-keukenkasten

Keuken eiland-eettafel combinatie

rood-zwart-wit-aantrekkelijke-keuken  wit-open-keuken-zwart-hoogglans vloer

Werkbladen-massief hout-moderne-keuken

luxe-keuken-donker-accenten-allmilmo

keuken-landelijke-stijl-blauw-marmer

geheel witte-keuken-donkere-vloeren

beige keuken landelijke stijl

moderne keukens – keukenbanken en veel kasten

moderne-keuken-keuken-banken-veel-kasten

marmer-werkblad-moderne-keuken-allmilmo

minimalistische witte keuken

minimalistische witte keuken

contrast-zwart-bruin-keuken

moderne-keuken-grote-opslagruimte

praktische-keuken-inbouw-keukenapparatuur

interessante-arrangement-keuken-counter-allmilmo

zwart-wit-keuken-lange-keuken-aanrecht-barstoelen

Moderne keukens met greeploze fronten – Dune collectie van Pedini

Read more
Keuken

De klassieke luxe keukens met originele motieven van RESTART

rode-kitchenette-koper-goud-motieven

RESTART is een populaire Europese fabrikant. Het team presenteert originele en charmante keukenmeubels aan het publiek – hun klassieke luxe keukens. Dit luxe keukenmeubel maakt de meeste indruk op het publiek. De retro keukenkasten, eilanden en royale spoelbakken in klassieke stijl passen in elke keuken. Ook degene waar je over droomt als je naar bed gaat.

De klassieke luxe keukens van Restart in het zwart

zwarte-luxe-keuken-meubel-herstart

Deze klassieke luxe keukens van Herstarten zijn de perfecte keuze als je geen idee hebt hoe je het uiterlijk van de klassieke keukenontwerpen uit de tijdschriften en websites kunt bereiken. De indrukwekkende versieringen van dit keukenmeubel kunnen dienen als het belangrijkste element in de kamer, terwijl de rest onaangeroerd en leeg blijft. Vrije ruimte in huis is altijd modern en comfortabel. De materialen zijn voornamelijk marmer, staal en hout. Het klassieke alternatief voor de authentieke en originele keuken.

De klassieke luxe keukens met koperen en gouden motieven

blauw-kitchenette-koper-goud-motieven

Naast de geweldige klassieke luxe keukens RESTART presenteert veel ideeën voor keukendecoratie. Het bedrijf produceert mozaïeken voor wanden en vloeren. Gemaakt van het fijne keramiek en glas. De verlichtingssystemen van Restart zijn retro en aristocratisch en passen idealiter bij de frisse en heldere systemen klassieke luxe keukens. De koperen en gouden motieven in de decoratie van de kasten en ovens symboliseren welvaart en pracht.

klassieke luxe keuken van RESTART

klassieke-luxe-keuken-RESTART

Restart-ontwerpers houden gelijke tred met de tradities en de nieuwste trends in modern interieurontwerp. Het bedrijf staat open voor nieuwe innovaties en technologieën, vooral als het gaat om elektrische keukenapparatuur. NS.het klassieke keukenontwerp kan worden omgezet in uiterst originele ideeën met behulp van de klassieke luxe keukens ontvangen van herstart.

Abigaïl

Luxe keuken met klassieke uitstraling

luxe keuken-klassieke-look

 Italiaanse luxe keukens van RESTART

italiaanse-luxe-keuken-RESTART

Luxe keuken met antieke koperen motieven van Restart

luxe-keuken-antieke-koper-motieven-herstart

luxe authentieke keuken in room

luxe-authentieke-keukencrème

luxe authentieke keuken van Restart

luxe-authentieke-keuken-herstart

luxe keuken-klassieke-stijl    rode-keukenmeubels-koper-goud-motieven

witte luxe keuken van Restart

witte-luxe-keuken-herstart

traditionele Italiaanse keukenmeubels

traditionele-italiaanse-keukenmeubels

  koper-elementen-luxe-keukens-herstart kookeiland-classic-collectie-herstart keuken-eiland-herstart keukenmeubel-traditionele-look klassieke-luxe-keuken-RESTART

Read more
Keuken

Ferrari onder de moderne keukens – Ola 25 van Snaidero

rode fronten keuken eethoek geïntegreerde minimalistische optiek greeploze kastdeuren

De Italiaanse fabrikant Snaidero is al lang voor hem moderne keukens bekend. Dit keer overtrof het ontwerpersteam zichzelf echter – in samenwerking met Pininfarina kwamen ze met een ontwerpconcept dat terecht wordt beschouwd als de Ferrari van de keukens. OLA 25 is de naam van de nieuwste toevoeging aan het brede productassortiment van het gerenommeerde merk. Gemaakt van carbon, met een aantrekkelijke minimalistische look, met een hoogglans oppervlak – zo presenteerde OLA 25 zich op de Italiaanse meubelbeurs.

Ferrari onder de moderne keukens – minimalistische look en functionaliteit

moderne keuken nieuw concept eethoek grijs greeploze fronten kunststof

De Formule 1 en het gouden tijdperk van Ferrari inspireerden de ontwerpers van Snaidero voor hun nieuwste project. Je hebt besloten om de Ola keuken een nieuwe look te geven uit hun assortiment. Gezegd en gedaan!

de moderne keukens Meubels worden aangeboden in rood / het handelsmerk van Ferrari / en fascineren met een eenvoudige, minimalistische uitstraling. De greeploze kastdeuren wekken een optische illusie en je kunt op het eerste gezicht nauwelijks zien dat het inderdaad een keuken is. Integendeel, de duidelijke lijnen en de originele vorm zijn vergelijkbaar met een Formule 1-racewagen. Het eetgedeelte is een waar kunstwerk – het ziet eruit als een spoiler! Veel kleine details zoals het concept toevoegen – de koffiemachine heeft de vorm van een kap, de basiseenheden zijn grijs – zoals de stoelen van de sportwagen.

De inbouwkeuken overtuigt niet alleen door zijn stijlvolle look, maar vooral door zijn functionaliteit – slimme opbergruimte-ideeën en organisatiesystemen gaan schuil achter de eenvoudige, greeploze fronten.

De moderne keukens van Snaidero – Ola 25 zijn verkrijgbaar in drie kleuren

rode Ferrari keukeneiland onderkasten nieuwe collectie inbouwapparatuur

 De gelimiteerde serie rode moderne keukens OLA 25 van Snaidero is een mooie toevoeging aan de woonkamer. Maar als iemand zich zorgen maakt over de rode kleur, dan kunnen ze een keuken in zwart of wit kopen.

De Snaidero-keuken – een elegante toevoeging aan de woonkamer

Inbouwverlichting Kookeiland Opbergruimte Onderkasten LED-verlichting

Achter de eenvoudige fronten gaat een functionele keuken schuil

Kunststof fronten, bovenkasten, inbouwverlichting, opbergruimte, glazen

De Ferrari keuken in wit – minimalistische elegantie

witte kleur fronten eethoek licht bochtige vorm

Functionaliteit en modern design – de Snaidero-kitchenette

witte Ola kitchenette eethoek geïnspireerd op Ferrari

Hoekkeuken met eethoek

Kunststof fronten keuken, kastdeuren, greeploze L-vorm

Keukens Snadeiro fabrikant kookeiland met eethoek

LED-verlichting geïntegreerd L-vormig eetgedeelte

Greeploze kastdeuren, kunststof fronten, LED-verlichting

Aan bovenkasten gemonteerde eethoek in hoekvorm

Greeploze bovenkasten, krukken, inbouwapparatuur, betonnen vloer

Read more
Keuken

Moderne stalen keuken van Miton maakt indruk met stijlvol design

keukeneiland ronde moderne keuken van staal van mito

deze moderne Stalen keuken is gemaakt door de keukenfabrikant Miton geproduceerd. De hoge kwaliteit, absolute perfectie en aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in elk Miton keukendesign. Het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal werd voornamelijk gebruikt voor het ronde kookeiland. Het toogblad en het keukenwerkblad waren ook gemaakt van roestvrij staal.

De stalen keuken van Miton met een nobel design en ronde vormen

zwarte keukenkasten moderne stalen keuken van mito

de Stalen keuken met een rond kookeiland overtuigt niet alleen door zijn elegante uitstraling en tijdloze stijl, maar ook door zijn functionaliteit en praktische toepassing. Het keukenwerkblad met ingebouwde kasten en planken was door middel van een RVS toog verbonden met het ronde kookeiland. Het ronde kookeiland bevat ingebouwde kookplaten. Het keukenontwerp is op een zeer praktische en handige manier gebouwd, zodat maximale functionaliteit en comfort kan worden bereikt.

Het ronde keukeneiland van staal met ingebouwde lades

draaifunctie beweging moderne keuken van staal van mito

Keuken van staal – het moderne meubeldesign van Miton staat voor kwaliteit en comfort

donkerhouten zwarte moderne designkeuken van miton

de Stalen keuken is slechts één ontwerp uit het rijke productassortiment van Miton. Het bedrijf is al jaren een van de marktleiders in zijn vakgebied en staat voor kwaliteit, comfort, modern design en vervulde klantwensen. De keukenontwerpen van Miton zien er altijd eigentijds en elegant uit. Als materialen werden vaak hout, staal en aluminium gebruikt. De minimalistische inrichtingsstijl is terug te vinden in de meeste Miton-keukens.

Eenvoudig keukenontwerp met houten kasten

witte keukenkasten moderne design keuken van miton

Kookeiland aangesloten op de bar

natuurlijke houtlook moderne design keuken van miton

minimalistische keuken in zwart en wit

zwart-witte moderne designkeuken van miton

Keukeninrichting in beige

  keukeneiland vierkante moderne design keuken van miton

Klassiek keukendesign van licht hout

lichte natuurlijke hout moderne design keuken van miton

Design keuken in wit

minimalistische witte moderne designkeuken van miton

Keuken achterwand van natuurlijk marmer

keuken achterwand marmer moderne design keuken van miton

Keukeninterieur i warme kleuren

glanzende vloer witte moderne design keuken van miton

Read more
Keuken

Mobiele keuken van Chmara.Rosinke brengt een nieuwe woonstijl met zich mee

Keukengerei - roestvrijstalen massief houten constructie mobiel

“Mobile Hospitality” is het winnende project van de Design Month in Graz, Oostenrijk. De mobiele keuken van het ontwerpersduo Chmara.Rosinke, die met haar door vele Europese steden dwaalde en voetgangers verraste met lekkernijen.

Mobiele keuken bevordert een nieuwe cultuur van genieten en eten

Moderne ontwerpoplossing - keuken mobiele ideeën nieuwe eetcultuur

“Mobile Hospitality” won de eerste plaats bij de NWW Design Award 2012 van de Neue Wiener Werkstätte. Het ontwerp van Maciej Chmara en Ania Rosinke met als thema “Meta-mobiliteit – ons leven als moderne nomaden” prevaleerde van 297 andere ontwerpen uit 20 landen. De tweede en derde plaats gingen naar Duitsland. De jury onder leiding van Vito Acconci uit New York City was enthousiast over het concept, dat gebaseerd is op een heropleving van de eetcultuur. de mobiele keuken belichaamt het idee van een alternatief voor de consumentencultuur en stelt sociale tevredenheid boven materiële. De toenemende vraag naar doe-het-zelf woninginrichting wordt gezien als een actueel aspect van de ontwerp- en productiestrategie.

Mobiele keuken biedt een nieuwe ontwerpoplossing voor stadstuinieren

Chmara-Rosinke wandelen-in Europa-mobiele horeca keuken

de mobiele keuken is zo eenvoudig mogelijk gehouden en bevat toch alles wat je nodig hebt: een spoelbak, 3 gasfornuizen, dressoir, voetpomp voor de afwas, een eettafel met krukken, servies en zelfs verse kruiden. Je kunt de keuken duwen als een kruiwagen met 2 handvatten.

Buitenkeuken “Mobiele Horeca” 

Buitenkeuken hout gasfornuis spoelbak dressoir eettafel kruk

De sterke kleuren van het keukengerei en het hoogwaardige massief hout staan ​​in stijlvol contrast met elkaar. de mobiele keuken is perfect voor stedelijke gebieden en voor stadsnomaden die graag in het park willen eten.

Deze keuken maakt gebruik van gasfornuizen die in een roestvrijstalen plaat zijn gemonteerd om te koken

Praktische keuken van massief hout op wielen met gasfornuis

Maciej Chmara werd in 1984 geboren in Gdynia, Polen. De jonge ontwerper studeerde in Gdansk, Linz en Wenen. Samen met Ania Rosinke opende hij de ontwerpstudio chmara.rosinke (Wenen). Het ontwerpersduo maakt objecten die bewegen tussen design en architectuur.

Chmara.Rosinke Designer

Ontwerpersduo Chmara-rosinke Weense studio

Mobiel keukenblok geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden

Mobile hospitality winnend project Designmonat Graz NWW

Mobiele gastvrijheid op Europese “tour”

Massief houten keukentransport op wielen compact

Versie in zwart

Zwarte keuken compact-mobiel Chmara-Rosinke design

Mini keuken uitgerust met gaskookplaat

Roestvrijstalen keukengerei met ingebouwde spoelbak

Inbouw RVS spoelbak

Verrijdbaar keukenblok vrijstaand met wielen Inbouwspoelbak

Keuken compact design moderne mobiele gaskookplaat

Mobiel keukenblok Designmont-Graz Rosinke Chmara Wenen

Winnend design keuken-mobiel horecaproject

Inbouw bloempotten keukens Verse kruiden

moderne mobiele keuken stadstuinieren bevordert de eetcultuur

Compacte keukens op wielen transporteren massief hout

mobiele gastvrijheid (Feldkirch) van chmara.rosinke Aan Vimeo.

mobiele gastvrijheid (zondag) van chmara.rosinke Aan Vimeo.

Read more