Keuken

Creatief ontwerp van een Art Deco keuken

Art-Deco-keuken-dexter-bochtige-keukenkasten-heldere-lijnen

Art Deco keukendesign is niet moeilijk te realiseren. Art Deco is belangrijk voor minimalistische concepten en heeft strakke, strakke lijnen. Dit betekent een elegante keuken met knallende designelementen. Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het ontwerpen van uw eigen Art Deco keuken.

Art deco keuken

Art deco keuken bloem wand decor

Vloeren

Linoleum was erg populair in keukens. Veel mensen hebben het vervangen, maar het is nog steeds logisch in een Art Deco-keuken. Je kunt interessante geometrische patronen vinden in linoleum, en de vloer is meestal veel goedkoper dan andere soorten vloeren.

Art-deco-keuken-paars-wit-interessante-decoraties

Keukenkasten in de Art Deco keuken

Kies kasten die er heel eenvoudig uitzien, met eenvoudige hardware. Hoe onopvallend de keukenkast, hoe beter het ontwerp. De kasten moeten een eenvoudige kleur- en verfbeurt hebben. Je kunt de kasten gebruiken die je al hebt, zolang ze niet echt iets speciaals hebben.

Art-deco-keuken-decoratieve-plankverlichting

Mozaïek elementen

Gebruik veel interessante kleuren en patronen met tegels. Je kunt verschillende geometrische vormen introduceren en ze schilderen, of gewoon verschillende patronen met felle kleuren. Voeg een interessante tegelspiegel toe. Deco-ontwerpen gebruiken een paar elementen van felle kleuren om het er nog interessanter uit te laten zien.

Art-Deco-keuken-golven-zwart-wit-contrasten-tegelspiegels

Het wow-effect

Het belangrijkste in een Art Deco keuken is de blikvanger. Kies een item waar iedereen zich over zou verbazen. Of het nu gaat om een ​​tegelspiegel, een kroonluchter, een vleugje kleur of een object met een ongewone vorm… het moet meteen in het oog springen en een WOW-effect creëren.

Art-Deco-keuken-in het oog springende-lichtinstallatie

Een Art Deco keuken is niet duur om te ontwerpen. In de meeste gevallen kun je gebruiken wat je al hebt en gewoon een paar extra items toevoegen. Het zorgt ervoor dat uw keuken er helder, schoon en aangenaam uitziet.

verschillende kleuren en vormen

Art Deco keuken-verschillende-kleuren-vormen

roze keukenkasten

Art-deco-keuken-gloeiende-roze-keukenkasten

fris design blauw en groen

Art-Deco-keuken-fris-design-blauw-groen

wit interieur en barkruk

Art deco keuken witte keukenkruk stalen elementen

Aktetas met verlaagd plafond

Art-Deco-keuken-blauw-verlaagd-plafond-accent