Keuken

De Bosch retro koelkast brengt kleur in de keuken

Bosch Retro Koelkast verschillende kleuren om uit te kiezen

Moderne koelkasten zijn over het algemeen verkrijgbaar in witte of roestvrijstalen afwerkingen. In de jaren 50 en 70 waren koelkasten echter kleurrijk en bootsten ze onze favoriete kleuren uit de natuur na – groen, rood, lichtblauw, oranje, bruin. Naar hedendaagse maatstaven zijn deze retro koelkasten erg verouderd, maar ze kunnen ook een plekje vinden in de moderne keuken. Herinner je je de kleine nog? Bosch retro koelkast? We hebben goed nieuws voor je. Bosch heeft deze legendarische klassieker opnieuw ontworpen en weer op de markt gebracht. Het interieur is opnieuw ontworpen, er zijn nieuwe kleuren beschikbaar en wordt geleverd met energie-efficiëntieklasse A.+.

Bosch retro koelkast opnieuw gelanceerd

bosch retro koelkast verschillende kleurnuances

Met zijn compacte en mollige vorm, afgeronde hoeken en het kenmerkende chromen handvat, is Bosch retro koelkast een fascinerende mix van ouderwetse charme die nooit uit de mode raakt en moderne technologie. Deze kleine koelkast is ontworpen in 1949 en heeft sindsdien de steeds veranderende designtrends overleefd. Het Bosch-bedrijf heeft echter rekening gehouden met de veranderende behoeften en wensen van consumenten en er waren enkele innovaties nodig. De opnieuw gelanceerde koelkast heeft al alles in zich wat je van een moderne koelkast mag verwachten – supercoole functie, ruime vakken, een groot groentevak, flessenhouder, een 4-sterren vriesvak met ijsblokjesbakje, drie in hoogte verstelbare planken van veiligheid glas en een flexibele binnendeur met 5 kist. De felle LED-lampjes zorgen voor een comfortabele verlichting. De nieuwe Bosch retro koelkast koelt bijzonder stil met 38 dB en heeft een totale inhoud van 164 liter – 17 liter pizzavriendelijke vriezer. Verkrijgbaar in zwart, wit, cappuccino, rood of kwarts voor ongeveer € 1.000, verbruikt ongeveer € 500-600.

Bosch retro koelkast – moderne technologie van binnen

Bosch retro koelkast rood-small-50s-design

opnieuw ontworpen interieur

Bosch Retro Koelkast jaren 50 design open deur interieur

Mocht je geen kleine hebben Bosch retro koelkast u kunt ook een SMEG, Oranier, Big Chill of Elmira aanschaffen. Een retro koelkast kan zeker kleur toevoegen aan je keuken. Het trekt meteen de aandacht en zorgt voor een unieke sfeer. Retro koelkasten zijn er in verschillende kleuren en maten en zijn gemakkelijk aan te passen aan elke keuken. Bekijk deze fascinerende voorbeelden hieronder en laat je inspireren!

Roze SMEG koelkast

retro-koelkast-roze-kleur-open-plattegrond-woonkamer

in oranje

retro-koelkast-oranje-kleur-moderne-witte-keuken

SMEG met vriesvak in rood

rode-retro-koelkast-keuken-bosch-smeg-witte-keukenkasten-bakstenen muur

compact retro-design

Vrijstaande koelkast-retro-look-rode-kelder-renovatie-zwart-keuken-rij

een echte sfeermaker

retro-koelkast-lichtgele-kleur-wit-houten-meubels

Lichtblauw

retro-koelkast-keuken-lichtblauw-smeg-koelkast-mobiel-eiland

retro-koelkast-keuken-l-vorm-wit-keukenkasten-houten vloer

afgestemd op de achterwand van de keuken

retro-koelkast-moderne-keuken-oranje-wit-glas-betegelde-spiegel

Roze, wit en turquoise in de keuken

roze-retro-koelkast-keuken-diepvriezer

Bosch retro koelkast in zwartbosch retro koelkast zwart design meubelen keuken accessoireCity Chill lichtblauwe koelkastbosch retro koelkast smeg lichtblauw wit keukeninrichting parketRetro stijl keukenbosch retro koelkast turquoise oven witte kasten houten vloerWitte Smeg koelkastbosch retro koelkast smeg wit groen kasten eettafel eenvoudig interieurRetro versie in donkergroen van Gorenje