Keuken

De houten keuken en het geheim achter zijn populariteit

houten keuken-klassiek-modern

de Houten keuken is tijdloos, daarom keren veel beroemde keukenfabrikanten tegenwoordig terug naar dit prachtige ontwerp. Ze laten zien dat modern design gemengd met natuurlijke houten elementen helpt om een ​​geweldige keuken te creëren. de Houten keuken combineert klassiek en modern design. Houten kasten gecombineerd met zwart glas, roestvrij staal en zwart gelakte oppervlakken zien er perfect uit.

gezellige houten keuken met licht hout

gezellige-keuken-licht-hout

de Houten keuken creëert een sfeer van warmte en veiligheid en dit is precies waar het geheim van hun populariteit ligt. De eigenschappen van hout – de textuur, kleur – zijn erg belangrijk. De oppervlakken van de keukenkasten zijn glanzend, mat of zijdemat. Glanzende oppervlakken zijn bedekt met meerdere lagen lak. Fabrikanten gebruiken speciale matte lak voor matte gevels. Op zo’n oppervlak zijn de natuurlijke structuur van het hout en kleine imperfecties zichtbaar. Zijdematte oppervlakken zijn een compromis tussen glanzend en mat. Voor keukensets worden verschillende soorten bomen gebruikt, elk met een andere kleur en textuur. De meest voorkomende houtsoorten voor keukenkasten zijn eiken, kersen, beuken.

traditionele houten keuken – donkere houten keukenkasten

keukenkasten-donkerhout

Het kleurenpalet van de muren benadrukt meestal de natuurlijke schoonheid van het hout – wit, beige, pistache. Een ander voordeel van de Houten keuken is dat het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Als u zorgvuldig voor de mooie houten oppervlakken zorgt, behoudt deze tientallen jaren zijn hoogwaardige uitstraling. Gezellige houten keukens vallen op en passen perfect bij het houten parket.

Houtdesign in de keuken – kasten en parket

hout design-keuken-kasten-parket

moderne keuken design houten lambrisering

moderne-keuken-design-houten lambrisering

open keuken – donkere houten keukenkasten

open-keuken-keuken-kasten-donker-hout

heerlijke landelijke keuken

prachtige-keuken-landelijke-stijl