Keuken

De supertoffe keukens van Mobalpa

groen-oranje-super-coole-keukens

Tegenwoordig zijn de moderne huizen praktisch, uitnodigend en elegant ingericht, waardoor het interieur een echte levensvreugde uitstraalt en een gezellige sfeer creëert. de super toffe keukens van Mobalpa hebben een aantrekkelijk design – je bent klaar voor nieuwe inspiratie?

Mobalpa – de meesters van supercoole interieurideeën voor keukens

Australië keukenontwerp

Als je nog niet van het Franse meubelbedrijf Mobalpa hebt gehoord, is dit het moment om een ​​indruk te krijgen van hun catalogi en producten. Het getalenteerde ontwerpersteam achter het merk heeft uitstekend werk geleverd door de gewone, zelfs saaie keuken volledig te transformeren. Deze super toffe keukens een sfeer bieden waar het hele gezin kan koken, eten en samen quality time doorbrengen. Mobalpa is gespecialiseerd in het creëren van een ruimte vol positieve emoties zonder dat de stijl op de achtergrond blijft.

De supertoffe keukenideeën voor het hele gezin

rustieke-hoek-keuken-klassieke-stijl

Als u door een Mobalpa-catalogus bladert, zult u zeker onder de indruk zijn van de glanzende oppervlakken en perfecte constructies van de modulaire keukens. De combinatie tussen comfort en gezelligheid, de luxe elementen en het veelzijdige gebruik van de keukenkasten maken het leven een stuk makkelijker.

Keukendesigns combineren gezelligheid en comfort

lichtpaars keukenontwerp

En dat niet alleen – de supercoole keukens van Mobalpa zijn ruim en comfortabel. Een goede organisatie van de beschikbare ruimte en de vele mogelijkheden om de individuele panelen opnieuw te ontwerpen, afhankelijk van de inrichting van de ruimte, kenmerken de supercoole keukens van Mobalpa. Zelfs de hoekkeuken is opnieuw ontworpen.

Kleurenschema’s en materiaalkeuze

Moderne-keuken-ontwerpen-Mobalpa

de super toffe keukens van Mobalpa bieden veel kleuropties waaruit klanten kunnen kiezen. Zachte nuances hebben zeker de voorkeur van de ontwerpers. Ook de gebruikte materialen verschillen per stijl – je kunt zowel kiezen voor een volledig witte glanzende minimalistische keuken als voor een rustieke houten keuken. Eclectische decoratie, innovatieve kroonluchters en roestvrijstalen meubels vullen de keukens aan.

Buitengewoon, gedurfd en interessant – de supercoole keukens van Mobalpa

Cosy-Perinne-keuken-blauw-tafelkleed

Mobalpa zijn een Frans meubelbedrijf dat de keuken opnieuw heeft ontworpen. Het biedt een groot aantal exclusieve keukeninterieurideeën gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kunststof, eiken, roestvrij staal en met een mooie afwerking.

Van Abigail

Witte en groene Niobe keuken

wit-groen-Niobe keuken

Super gave keuken wit

super-cool-keuken-wit

Praktisch houten keukeninterieur

praktisch houten keukeninterieur

Glanzend grijze keukenkasten

glanzend-grijze keukenkasten

minimalistische paneelkeuken met zwarte barkrukken

minimalistische-paneel-keuken-zwarte-barkrukken

Interessante hanglamp boven het aanrecht

interessante-hanglamp-keukenbar

Donkere contrasten in de keuken

Houten keuken-eiken-donker-contrasten

Elios moderne keuken

Elios-moderne-keuken-donkere-keukentafels