Keuken

Futuristisch keukenontwerp van Splinterworks uit Engeland

Fascinerend futuristisch keukendesign

Lachend in het gezicht van de conventie, werden deze opwindende en innovatieve keukeneenheden gecreëerd door het designbedrijf “Splinterwerken’ gemaakt vanuit Engeland. Het jonge bedrijf werd pas ongeveer twee jaar geleden opgericht en is al op de wereldmarkt. Het is niet verwonderlijk met zulke fascinerende producten als die van hen futuristisch Keuken ontwerpen.

Deze super stijlvolle units zijn ontworpen door kunstenaars en ambachtslieden om krachtige esthetiek te combineren met uitstekende functionaliteit. Moe van de conventionele kabels voor keukenapparatuur ‘Splinterwerken’ met uw futuristisch ontwerp een nieuwe dimensie toevoegen aan deze werkomgeving. Dit is typerend voor hun werk”Omslagpunt “- Project dat een uitzonderlijk mooie ruimte creëert die meer op een foyer van een kunstgalerie lijkt dan op een eenvoudige keuken.

Splinterwerken  futuristisch keukenontwerp

futuristische keukens van Splinterworks

De hier beschreven eenheden zijn de ultieme futuristisch keukenontwerp en lijken op modernere sculpturen dan functionele tellers en apparaten. ‘Splinterwerken’ het is echter erg gericht geweest op bruikbaarheid en niets in deze ontwerpen is grillig en zonder enig nuttig doel. De vrijstaande vormen van de vloerelementen zijn zowel hoekig als gewelfd, afhankelijk van de kijkhoek. De werkbladen vormen een brede boog en de units rusten op een ongelooflijk slanke basislijn. Door deze naar binnen hellende werkbladen ontstaat maximale ruimte en beenruimte zodat het eten in de kan worden genuttigd futuristische keuken is een zeer aangename ervaring. De curve is ideaal voor werkzaamheden waarbij alle gebieden gemakkelijker te bereiken zijn. Dit ontwerp is geconfigureerd als een futuristische arena voor voedselbereiding, koken, eten en tenslotte de afwas. Alle activiteiten die je in elke normale keuken kunt doen, doe je hier ook in stijl.

futuristisch Keuken ontwerp – Arena voor voedselbereiding

Het futuristische keukenontwerp biedt ook een nieuwe benadering van opslag. Voor deze gelegenheid zijn de kasten eenvoudige halfronde vormen. Ze zijn aan de muur bevestigd door een ingenieus systeem van overlappende segmenten waarvan wordt aangenomen dat ze zijn geïnspireerd op de vorm van een sinaasappel. Deze innovatieve kasten worden, wanneer ze worden geopend, aantrekkelijke vitrines in de futuristische keuken en wanneer gesloten – prachtige sculpturale objecten.  ‘Splinterwerken’ Was bedoeld voor hun futuristische keukenontwerp,

“… .. een volledig functionele maar ook soulvolle plek die zowel in sociale contacten als in dagelijkse routinetaken kan worden gewaardeerd.”

Dat doel en nog veel meer heb je zeker bereikt.

Futuristisch keukendesign – kasten met halfronde vormen

door Jaz

Ontwerper: Splinterwerken

“>