Keuken

Kleine keuken met individuele opbergmogelijkheden voor comfortabel koken

kleine keuken modern houtlook oppervlak

Wie denkt dat de kleine keuken niet genoeg opbergruimte biedt, is absoluut mis met zijn mening. Eén ding moet je in gedachten houden – de volledige hoogte van de kamer gebruiken en een kookeiland plaatsen in plaats van een tafel met stoelen. Rust beide uit met veel kasten en planken en dan krijg je alles perfect in orde. Elke millimeter volledig benutten betekent bijvoorbeeld klaptafels en stapelstoelen die de kleine keuken groter doen lijken.

Kleine keuken of kitchenette

Kitchenette-in-felgekleurde-eetkamer

de kleine keuken of het keukenblok dat naadloos overgaat in het eetgedeelte is praktisch en kleurrijk. De kamer geeft je de mogelijkheid om te koken en tegelijkertijd te genieten van je eigen familie of vrienden en vooral de lange reis onder de knie te krijgen met volle borden op een dienblad. Geweldig toch? Even praktisch is het keukeneiland van hout of met een laminaatwerkblad op een rol, dat in elke hoek of hoek van de keuken kan worden verplaatst en geen vlekken of etensresten van de vloer mag verzamelen of apart moet reinigen. Innovatieve ideeën voor de eigentijdse keuken is ook een vrijstaand keukenblok, dat je ook kunt gebruiken met de optie van een spoelbak, kookplaat of planken voor servies en kookboeken. Om in deze kleine ruimte echt hygiëne te krijgen, kunt u vloertegels leggen en zonder tapijt. Er zijn prachtige keramiek, natuursteen, terracotta of porseleinen steengoed tegels. Voor degenen die ook wandtegels willen, is er een enorme keuze aan 3D-effectieve mozaïektegels.

Kleine keuken met een minimalistisch design

Hoogglans vloertegels-kinderstoelen

Witte, gladde hoogglanzende oppervlakken, roestvrijstalen of houten optiek en moderne lantaarns of hanglampen – dat is alles kleine keuken met minimalistisch interieur. De keukenapparatuur loopt in elkaar over achter de keukenkasten en is bijna onzichtbaar, het kookeiland is tegelijkertijd eettafel en keukenwerkblad. Waarom geniet u er niet gewoon van om dicht bij uw dierbaren thuis te zijn? Maar het betekent ook dat muurverf voor de keuken ook bijdraagt ​​aan dit trendy decor. Dit zal de strengheid van het ontwerp verminderen en het er gezelliger laten uitzien. Bekijk de 20 inrichtingsideeën voor kleine keukens, variërend van rustieke landhuisstijl tot modern design tot minimalisme met hoogglans oppervlakken en een roestvrijstalen look.

twee-werkblad-van-hout-witte-kasten

Haal het meeste uit elke hoek

witte-kasten-van-massief-houten-kroonluchters

Gebruik de kamerhoogte voor planken

U-vorm keuken-met-natuursteen-plaat-bruin-kleur

Keukenkleuren van bruintinten

trendy-kleuren-in-rode-keuken

Combineer rood glanzend oppervlak met hout en roestvrij staal

rustieke-design-keuken-gemaakt-van-hout

Landelijke keuken in wit

Werkblad van natuursteen - kleine keuken

modern-minimalistische-keuken-hoogglans oppervlak

moderne-keuken-in-rood-metalen-poten-tafel-en-stoelen

Ingerichte-keuken-met-keukenapparatuur-idee-apparatuur

verlaagd plafond-keuken-ontwerpideeën

kleine keuken-met-witte-kasten-laminaatplaten

Keukeneiland-op-roller-houten-witte-keuken

transparante-stoel-keuken-ideeën-in-antraciet

Keuken-design-voor-kleine-keuken-keuken-eiland-op-roller

hoge kasten-kleine-keuken-ideeën-apparatuur-opstaan

groen-muur-blauw-meubels-wit-keuken-meubels