Keuken

Kleine keuken – modulair concept bespaart ruimte

Planken metalen kookplaat spoelbak

Kleine keuken = grote uitdaging. Maar dankzij de creativiteit en het talent van een Duitse designstudio is er nu een multifunctionele modulaire keuken die snel en eenvoudig opnieuw kan worden ontworpen.

Kleine keuken – grote uitdaging

Opbergdoos planken spoelbak kleine keuken

Het Duitse ontwerpbureau Kilian Schindler, ondersteund door de keukenaccessoires specialist van Maar, heeft een nieuw concept voor kleine keuken ontworpen. Het uitstekende ontwerp inspireert met functionaliteit. Het is geen wonder dat het modulaire systeem een ​​sensatie veroorzaakte in Milaan, New York en Hong Kong als onderdeel van een reizende tentoonstelling. Het keukenblok bestaat uit een constructie waar op elk moment verdere modules kunnen worden geplaatst. Op deze manier kan iedereen zijn kleine droomkeuken ontwerpen volgens zijn persoonlijke behoeften. De eenvoudige esthetiek onderstreept nogmaals de functionaliteit. Door de witte kleur van de constructie lijkt de keuken groter. Open planken bieden opbergruimte voor verschillende accessoires.

Kleine keuken – modulair systeem maakt indruk met functioneel design

 Keukengerei pot roestvrij staal hout kleine keuken

Het modulaire systeem biedt daarvoor vier alternatieven kleine keuken – Werkblad en opbergruimte, werkblad en fornuis, aanrecht en snijplank. De basiselementen van de constructie zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen snel en eenvoudig worden gedemonteerd en weer worden gemonteerd – wat het transport natuurlijk veel gemakkelijker maakt. De keuken laat een zekere mate van flexibiliteit en verbouwing toe. Uiterst stabiel, het kleine kookblok kan niet alleen een plekje vinden in de kleine keuken, maar kan ook worden gebruikt als kookeiland in de grote. Het kookgedeelte biedt voldoende ruimte om de producten te bereiden. Het is mogelijk om twee modules te combineren met verschillende keukenaccessoires. Alle hobbyquivers zullen zeker gefascineerd zijn door het ontwerp.

De modulaire keuken biedt opbergruimte voor servies en bestek

Keukenmodule opbergruimte bak kookplaat kleine keuken

Metalen constructie – extreem duurzaam

mobiele spoelbak keuken achterwandplaat

Moderne spoelbak in de keuken

Roestvrijstalen snijplank op planken in de keuken

Kookeiland met fornuis en kookplaat

vorm keukeneiland metalen kookfornuis

Het basismodel

Keukeneiland ontwerp zelf tafel

Heet bord en planken

Kookplaat box pot gerechten