Keuken

Marmeren keuken met betonnen muur met een effectief patroon

marmeren keuken met betonnen muur minimalisme idee ontwerp elegant

Vandaag laten we je zien hoe een vervallen keuken in een verlaten huis kan worden omgezet in een ware droom Marmeren keuken met betonnen muur kan zijn. Gelegen in Sydney, Australië, was het voorheen in erbarmelijke staat en werd het gebruikt als opvangcentrum voor daklozen.

Marmeren keuken met betonnen muur – voor en na

marmeren keuken met betonnen muur oud huis graffiti renovatie minimalistisch

Maar aangezien het huis met een marmeren keuken met betonnen muur op een gunstige locatie stond, dicht bij scholen, cafés en de stad, besloten de nieuwe eigenaren dat het de moeite waard was om het huis een nieuwe en indrukwekkende uitstraling te geven..

Marmeren keuken met betonnen wand – een ontwerp van Minosa

marmeren keuken met betonnen muur keukeneiland wit donker hout

Hiervoor deden de eigenaren een beroep op het bedrijf Minosa Design. Deze staan ​​bekend om hun perfecte werk en hebben zelfs prijzen gewonnen in de Housing Industry Association Awards in de categorie “Keuken”. Met deze marmeren keuken met betonnen wand heb je weer alle verwachtingen overtroffen.

Barkruk met industriële flair

marmeren keuken betonnen muur houten kasten grijs ingebouwde eettafel modern

Het doel van de nieuwe eigenaren was om het huis naar hun zin te renoveren, aangezien ze daar wilden wonen. De marmeren keuken met betonnen wand dient als middelpunt voor het gezinsleven en het nogal drukke dagelijkse leven. Daarom willen we je er graag op attenderen.

Groot marmeren kookeiland

marmeren keuken betonnen muur grijze vloertegels elegant design

Het is een moderne, open woonkamer. De zithoek bevindt zich direct naast de keuken. Naast zijn elegante uitstraling heeft de marmeren keuken met betonnen wand ook een warme en gezellige kant, die vooral wordt bereikt door het donkere hout. Ook het grote kookeiland is een echte blikvanger. Hij is 4 meter lang en biedt voldoende ruimte om te werken en te zitten. Originele barkrukken dienen als zitgelegenheid en geven een industrieel accent aan de marmeren keuken met betonnen wand.

Ingebouwde eettafel

marmeren keuken betonnen muur barkruk zwart metaal industrieel

Het eetgedeelte is enerzijds apart ontworpen en anderzijds ingebouwd in de marmeren keuken met betonnen wand. In deze ruimte worden zwarte, moderne stoelen en een bank direct onder het raam gebruikt.

Betonnen muur met subtiele patronen

marmeren keuken betonnen muur eetkamer stoelen zwart moderne witte keukenkast

Het wanddesign is bijzonder effectief. De marmeren keuken met betonnen wand heeft interessante motieven die discreet zijn ontworpen en toch prachtig opvallen door de witte keukenkasten.

Veel daglicht voor een lichte kamer

marmeren keuken betonnen muur hoogglans raam licht eethoek

De marmeren keuken met betonnen wand is op zich relatief licht. Om de donkere betonnen muur te kunnen accommoderen, zijn er grote ramen ingebouwd, waardoor er veel natuurlijk daglicht de ruimte in kan stromen..

Indirecte verlichting in de keuken

marmeren keuken betonnen muur oven trap pijler indirecte verlichting

Op de donkere momenten van de dag zorgt effectieve verlichting voor een gezellige sfeer, deze bevindt zich boven de kasten en onder de grijze keukenkasten en geeft indirect licht. Dit geeft de minimalistische marmeren keuken met betonnen wand de finishing touch.

Verborgen kamer

marmeren keuken betonnen muur deur hout praktisch ontwerpidee

Naast de fantastische esthetiek biedt de marmeren keuken met betonnen wand enkele praktische kanten. Naast de typische toestellen en machines voor de keuken is er ook een kleine wasruimte. Deze zit heerlijk verstopt achter een deur en valt daardoor totaal niet op.

marmeren keuken betonnen muur open wasruimte idee ingebouwde kamer

Pas als je deze deur van de marmeren keuken met betonnen wand opent verschijnt er een kleine aparte ruimte, die voldoende ruimte biedt voor een wasmachine en diverse kasten.

marmeren keuken betonnen muur wasmachine kasten plank wit

En ook daar wordt het ontwerp van de marmeren keuken herhaald met een betonnen muur in de vorm van witte en donkere houten kasten, evenals een betonnen wand met patroon.

marmeren keuken met betonnen muur verlaten huis renovatie idee

In deze woning bevindt zich de moderne marmeren keuken met betonnen wand. Wat voor anderen een puinhoop zou worden genoemd, vertegenwoordigde een huis met potentieel voor de nieuwe eigenaren. Het is het bewijs dat van niets veel kan worden gemaakt.

marmeren keuken met betonnen muur vandalisme graffiti muurschildering

En het verschil is gewoon indrukwekkend. Van een bijna vervallen woning is een gezellige en moderne woning ontstaan ​​waar de nieuwe eigenaar nog vele jaren van zal genieten.

Ontworpen door Minosa-ontwerp.