Keuken

Modern keukeneiland combineert functionaliteit en design in één

minimalistisch keukeneiland Snaidero zwart glas beige aanrecht

Een modern kookeiland moet visueel passen bij de keuken en voldoende opbergruimte bieden voor keukenaccessoires. Ola 25, zo heet het nieuwe project van de Italiaanse merken Snaidero en Pininfarina, combineert functionaliteit en design in één.

Het moderne kookeiland van Snaidero en Pininfarina – een waar kunstwerk

Zwarte aanrechtkeuken elegant stijlvol

de modern kookeiland van Snaidero en Pininfarina werd gepresenteerd op het 25-jarig jubileum van de merken. Het wordt geproduceerd in een beperkte serie en is gemaakt van meer dan 84 individuele details en kan desgewenst opnieuw worden ontworpen. Een breed scala aan materialen en kleuren biedt talloze combinatiemogelijkheden voor elke smaak. Zo kan iedereen zijn eigen keuken tot in detail ontwerpen en plannen. De sculpturale uitstraling van de keuken, het hoogglans aanrecht en de heldere vormentaal trekken de aandacht.

Modern kookeiland met een minimalistische uitstraling

Snaidero praktisch heldere designtaal hoogglans toonbank

de modern kookeiland werd met een minimalistische uitstraling aan het publiek gepresenteerd. De tijdloze elegantie van de neutrale kleuren, het contrast tussen beige en zwart, evenals de eenvoudige constructie laten je ogen niet los. De geslaagde combinatie van Italiaanse stijl en moderniteit zorgt voor een moderne sfeer en geeft elk interieur een kick van frisheid.

minimalistische look zwarte aanrecht greeploze kastdeuren